Κόρη γνωστής Ελληνίδας μαμάς ετοίμασε pancakes για πρωινό

Πώς να μην απαθανατίσει τη στιγμή η περήφανη μαμά;

Κόρη γνωστής Ελληνίδας μαμάς ετοίμασε pancakes για πρωινό

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα έκανε δυναμικό comeback στις τηλεοπτικές μας οθόνες, είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η κόρη της Μαρία- Αλεξάνδρα θα γίνει 10 ετών τον προσεχή Απρίλιο και ο γιος της Γιώργος, 3 ετών τον Μάρτιο του 2021. Η ίδια προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο και στα δύο παιδιά της καθώς έχουν διαφορετικές ανάγκες λόγω της ηλικίας τους.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της αλλά και στιγμές μαζί τους, όπως αυτές με την κόρη της που ετοίμασε πρωινό.
Όπως θα δείτε η Αλεξάνδρα είναι ιδιαίτερα άνετη στην κουζίνα για την ηλικία της και όπως προκύπτει της αρέσει και η τάξη αφού πάγκος είναι πεντακάθαρος.

kori lafazani

« Το κορίτσι μου !!! Μας ξύπνησε με pancakes», σχολίασε η μαμά της στις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

kori lafazani2

Θα διαπιστώσετε επίσης, ότι η κόρη της είναι ψηλή για την ηλικία της, απόλυτα όμως φυσικό όταν οι γονείς της είναι η Όλγα Λαφαζάνη και ο Γιώργος Οικονόμου.

Η παρουσιάστρια, που φέτος την βλέπουμε στην εκπομπή « Happy Day», γιόρτασε δέκα χρόνια γάμου τον περασμένο μήνα. Η επιστροφή στην τηλεόραση και μάλιστα στην συγκεκριμένη εκπομπή ήταν κάτι που το ήθελε πολύ. Πλέον προσπαθεί να ισορροπεί την καθημερινότητά της μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεων και της οικογενειακής της ζωής.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Όλγα Λαφαζάνη με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved