Όλγα Λαφαζάνη: «My beauty queen» - Η κόρη της μεγάλωσε πολύ

Η Μαρία- Αλεξάνδρα είναι 12 ετών και έχει ψηλώσει αρκετά.

Όλγα Λαφαζάνη: «My beauty queen» - Η κόρη της μεγάλωσε πολύ

Τους τελευταίους μήνες η Όλγα Λαφαζάνη δεν κάνει συχνά posts με φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram. Η πιο πρόσφατη ανάρτηση με τον γιο και την κόρη της είναι η παρακάτω με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων τον περασμένο Σεπτέμβρη.

https://www.instagram.com/p/CiZa7oeMea9

Πιο συχνά δημοσιεύει Instagram Stories τα οποία παραμένουν δημοσιευμένα για 24 ώρες. Ιδού ένα με τον γιο της, Γιώργο, που σκαρφάλωσε στη βιβλιοθήκη.

olga lafazani gios vivliothiki

Ακόμα ένα Instagram Story ανέβασε πρόσφατα με την κόρη της. Η Μαρία - Αλεξάνδρα θα γίνει φέτος 12 ετών, είναι ψηλή -όπως και οι δύο της γονείς- και αδύνατη. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η μαμά της δεν μπορούμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, σύμφωνα όμως με την Όλγα Λαφαζάνη είναι η δική της «beauty queen».

olga-lafazani-kori.jpg

Τι γνωρίζουμε για εκείνη από τις λίγες δημοσιεύσεις της δημοσιογράφου; Της αρέσει να μαγειρεύει (την έχουμε δει να ανοίγει φύλλο αλλά και να φτιάχνει pancakes για την οικογένεια), να ζωγραφίζει και να κάνει βόλτες.

kori lafazani

Όσο για τον μικρό Γιώργο που σε μερικούς μήνες θα γίνει πέντε ετών, είναι το πειραχτήρι της οικογένειας. Έχει αδυναμία στον spiderman και δύσκολα αποχωρίζεται τη στολή του.

olga lafazani gios
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved