Όλγα Λαφαζάνη: Δείτε πού σκαρφάλωσε ο γιος της μέσα στο σπίτι

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου στo Instagram.

Όλγα Λαφαζάνη: Δείτε πού σκαρφάλωσε ο γιος της μέσα στο σπίτι

Η Όλγα Λαφαζάνη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα δύο της παιδιά. Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, αλλά και στιγμές από ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές.

Με την δεκάχρονη κόρη της είναι πολύ δεμένες και έχουν πολλά κοινά όπως την αγάπη για τη μαγειρική. Η Μαρία-Αλεξάνδρα τους φτιάχνει pancakes για πρωινό, ενώ όπως σε είχαμε δει σε πρόσφατη ανάρτηση της δημοσιογράφου, το κοριτσάκι έμαθε και να ανοίγει φύλλο με τα μυστικά της προγιαγιά της.

lafazani kori spanakopita 4

Για τον μικρό Γιώργο ξέρουμε ότι είναι ένα αγόρι δραστήριο με αδυναμία στον Spiderman. Μία νέα του φωτογραφία δημοσίευσε η Όλγα Λαφαζάνη και λίγες μέρες πριν που τον δείχνει να έχει σκαρφαλώσει στην βιβλιοθήκη και να είναι έχει ξαπλώσει χαλαρός σε ένα ράφι.

olga lafazani gios vivliothiki

Για την Όλγα Λαφαζάνη οι στιγμές με τα παιδιά της είναι πολύτιμες. Η δημοσιογράφοςεπέστρεψε στην τηλεόραση το 2020, στο πλευρό της καλής της φίλης, Σταματίνας Τσιμτσιλή και πλέον μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ δουλειάς και οικογένειας.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Όλγας Λαφαζάνη με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved