Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της κάνει δουλειές του σπιτιού και το απολαμβάνει

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της στο σπίτι μοιράστηκε η Σίσσυ Φειδά.

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της κάνει δουλειές του σπιτιού και το απολαμβάνει

Τη Σίσσυ Φειδά οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Σπίτι απ’ την Αρχή στην οποία η ίδια και η ομάδα της αναλάμβαναν να αναμορφώσουν σπίτια οικογενειών με οικονομικά προβλήματα.

Το βιογραφικό της είναι πολύ πλούσιο και ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων έχει διακοσμήσει γνωστά εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα αλλά και σπίτια και επαγγελματικούς χώρους στο εξωτερικό.

Η Σίσσυ Φειδά έφερε στον κόσμο την κόρη της, Διώνη, τον Ιούνιο του 2016. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και η γνωστή διακοσμήτρια δημοσιεύσει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις βόλτες, τα παιχνίδια και όλες τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.


https://www.instagram.com/p/CJ37VbuH4EF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μικρή Διώνη κάνει δουλειές του σπιτιού και το απολαμβάνει

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Διώνη δημοσίευσε χθες η γνωστή διακοσμήτρια. Η Σίσσυ Φειδά απαθανάτισε την κόρη της την ώρα που έπλενε τα τζάμια. Το κοριτσάκι βρέχει με το λάστιχο την τζαμαρία φορώντας σορτσάκι και κοντομάνικο και εκείνη από το εσωτερικό του σπιτιού την απαθανατίζει.

sissy feida kori tzamia 1

Στη συνέχεια το κοριτσάκι ανέβηκε σε σκάλα και έπλυνε σχολαστικά τα τζάμια και με καθαριστικό. Η μικρούλα φαίνεται να το απολαμβάνει μίας και για εκείνη το βρέξιμο με το λάστιχο ειδικά θα μοιάζει πολύ με παιχνίδι, ιδιαίτερα τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει.

sissy feida kori tzamia 2

Σίσσυ Φειδά: Η καθημερινότητα με την κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την μοναχοκόρη της και με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως γενέθλια και γιορτές, εκφράζει δημόσια την αγάπη της για εκείνη:

«Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…

Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωη… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγαπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμενη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς …❤️#love#mydaughter #mylife» είχε γράψει στην ανάρτησή της την ημέρα που η Διώνη έγινε πέντε ετών.


https://www.instagram.com/p/CQIv2ZWL5PU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η γνωστή διακοσμήτρια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved