Σίσσυ Φειδά: Τα νέα στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό δωμάτιο της Διώνης

To δωμάτιο της μικρής  είναι φωτεινό, με μεγάλα παράθυρα.

Σίσσυ Φειδά: Τα νέα στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό δωμάτιο της Διώνης

Η Σίσσυ Φειδά φημίζεται για το γούστο της το οποίο φυσικά αποτυπώνεται και στη διακόσμηση του δικού της σπιτιού. Πρόσφατα η γνωστή interior designer έκανε μερικές τολμηρές αλλαγές στο παιδικό δωμάτιο της Διώνης και δημοσίευσε φωτογραφίες για να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το νέο δωμάτιο του μικρού κοριτσιού έχει μία εντυπωσιακή ταπετσαρία με πολλά διαφορετικά και έντονα χρώματα, λευκά έπιπλα, παιχνίδια και ένα λευκό, μίνιμαλ καναπέ. Οι απόψεις των διαδικτυακών της φίλων διίσταντο. Κάποιο ξετρελάθηκαν με την ανανέωση του χώρου, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι τα τόσα πολλά και έντονα χρώματα ίσως κουράζουν και αποσπούν την προσοχή του παιδιού.

sissu feida paidiko domatio ananeosei 4

Μία νέα ανάρτηση από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της έκανε μερικές μέρες πριν η Σίσσυ Φειδά. Η interior designer δημοσίευσε ένα βίντεο με την Διώνη στέλνοντας μία ιδιαίτερη «καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους. Το κοριτσάκι είναι ντυμένο για το σχολείο και πέφτει στο κρεβάτι, μία κίνηση που δείχνει τη διάθεσή της εκείνο το πρωινό.. Αυτό που έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις βέβαια, ήταν η διακόσμηση του δωματίου.

sissy feida kori paidiko dwmatio

Στα στιγμιότυπα είδαμε το παιδικό δωμάτιο από μία νέα οπτική. Στη μία άκρη φαίνεται η ταπετσαρία, ένας μαυροπίνακας, ένα μεγάλο λούτρινο κουκλάκι καμηλοπάρδαλη, ενώ εντυπωσιακά είναι και τα μεγάλα παράθυρα που αφήνουν άπλετο το φως του ήλιου να μπει.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από το βρεφικό δωμάτιο της Διώνης στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved