Όλγα Φαρμάκη: Στο Christmas Factory με την 2 ετών κόρη της

Βόλτα στην στολισμένη Αθήνα για την Όλγα Φαρμάκη και την μικρή Μαρέττα.

Η Όλγα Φαρμάκη απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την κόρη της και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από βόλτες και δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Η μικρή Μαρέττα γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 2021 και σε λιγότερο από ένα μήνα θα γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά της. Η βάφτισή της έγινε τον περασμένο Σεπτέμβρη και νονοί της ήταν η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ και ο Γιώργος Παντελίδης.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η Όλγα Φαρμάκη με την κόρη της είναι η παρακάτω λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο Christmas Factory και ο φακός τους απαθανατίζει σε μία αυθόρμητη πόζα.

Η μικρή Μαρέττα έχει μεγαλώσει πολύ και τα καστανά μαλλιά της είναι πια ίσια και μακριά.

Στην ίδια βόλτα απαθανάτισε και την παρακάτω φωτογραφία με το κοριτσάκι να εξερευνά τον χώρο.

Όλγα Φαρμάκη: Οι λιγοστές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram

Λίγες μέρες μετά τον τοκετό η Όλγα Φαρμάκη είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία της τότε νεογέννητης κόρης της γράφοντας:

«Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι.

Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας.

Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι’ αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

Τις επόμενες εβδομάδες ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες όπως η παρακάτω που δημοσίευσε η επιχειρηματίας μόλις η κόρη της έγινε 40 ημερών.

Από τότε μέχρι και σήμερα, οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Όλγα Φαρμάκη με την κόρη της δεν είναι πολλές και είναι κυρίως από βόλτες και εξορμήσεις τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved