Όλγα Φαρμάκη: Η κόρη της έγινε ενός - Εντυπωσιακή η ροζ παστέλ τούρτα της

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη μαμά στο Instagram.

Όλγα Φαρμάκη: Η κόρη της έγινε ενός - Εντυπωσιακή η ροζ παστέλ τούρτα της

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η μικρή Μαριέττα λίγες μέρες πριν. Η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της διοργάνωσαν για την μικρούλα ένα mini πάρτι γενεθλίων με μία εντυπωσιακή τούρτα και πολύχρωμα μπαλόνια.

Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα με πρώτο και καλύτερο το παρακάτω. Το κοριτσάκι κάθεται στο καρεκλάκι του, έχει λερωθεί με την τούρτα από την κορυφή ως τα νύχια και πασχίζει να βγάλει το ασημένιο στέμμα με τον αριθμό 1 από το κεφαλάκι του.

olga farmaki genethlia koris 1

«Χιλιόχρονη να είσαι αγάπη της ζωής μας, σε λατρεύουμε» έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Φαρμάκη. Τις εντυπώσεις έκλεψε και η τούρτα της μικρής Μαριέττας η οποία είχε ροζ βουτυρόκρεμα, λευκό γλάσο και στο πάνω μέρος έναν μονόκερο, ουράνιο τόξο, αστεράκια και το όνομά της γραμμένο με ροζ γράμματα.

olga farmaki genethlia koris 8

Κύριο διακοσμητικό στοιχείο του πάρτι ήταν τα πολλά μπαλόνια σε διάφορα χρώματα όλης της χρωματικής παλέτας: λευκά, μπλε, πράσινα, μωβ, ροζ, σομόν, κίτρινα, πορτοκαλί, ενώ η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν και το υφασμάτινο διακοσμητικό στο καρεκλάκι της Μαριέττας με τα γράμματα που σχημάτιζαν το όνομά της.

olga farmaki genethlia koris 9

Όλγα Φαρμάκη: Ένας χρόνος μαμά

Η Όλγα Φαρμάκη τον τελευταίο χρόνο απολαμβάνει τη μητρότητα. Περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη της και παράλληλα ασχολείται με την επιχείρηση που έχει δημιουργήσει με την αδερφή της. Οι αναρτήσεις με την μικρή Μαριέττα δεν είναι συχνές και συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες της με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση ή από οικογενειακές εξορμήσεις τους εκτός σπιτιού.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια της μικρούλας αλλά και άλλες πρόσφατες φωτογραφίες της που έχει δημοσιεύσει η διάσημη μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved