Όλγα Φαρμάκη: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της κόρης της - Η Μαρέττα έχει μεγαλώσει πολύ

Νέες φωτογραφίες με την 1,5 ετών κόρη της δημοσίευσε η Όλγα Φαρμάκη.

Όλγα Φαρμάκη: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της κόρης της - Η Μαρέττα έχει μεγαλώσει πολύ

Η μικρή Μαριέττα γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 2021. Δύο μέρες μετά η Όλγα Φαρμάκη δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία από το μαιευτήριο περιγράφοντας τα συναισθήματά της:

«Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι.

Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας.

Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι’ αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια»

Στη φωτογραφία η Όλγα Φαρμάκη κρατά το νεογέννητο αγκαλιά και δίπλα της ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος, χαμογελά κι εκείνος στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/CKoPSI0gZCz

Τους μήνες που ακολούθησαν οι αναρτήσεις του πρώην μοντέλου με την κόρη της ήταν λιγοστές. Μέχρι και σήμερα η Όλγα Φαρμάκη είναι φειδωλή στις αναρτήσεις με τη μικρή Μαριέττα και όταν δημοσιεύει φωτογραφίες της, το κάνει συνήθως με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια και γιορτές. Από τις πιο απολαυστικές είναι η παρακάτω, στιγμιότυπο από τα πρώτα γενέθλια της μικρούλας και το πάρτι που διοργάνωσαν στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CZPcLj8oLAp

Όλγα Φαρμάκη: Οι νέες φωτογραφίες της κόρης της

Νέες φωτογραφίες με την κόρη της δημοσίευσε η Όλγα Φαρμάκη χθες. Μαμά και κόρη πήγαν στον ζωολογικό κήπο και το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε με τα ζώα που είδε από κοντά.

Η Μαριέττα είναι σήμερα 1,5 ετών και έχει μεγαλώσει πολύ. Τα καστανά μαλλάκια είναι σπαστά και έχουν μακρύνει, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει και το στιλ της με το λευκό μπλουζάκι και την floral φούστα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρούλας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved