Όλγα Φαρμάκη: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της

Η Όλγα Φαρμάκη μοιράστηκε μέσω Instagram νέα στιγμιότυπα από τη βάφτιση της μικρής Μαρέττας.

Όλγα Φαρμάκη: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της

Η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος βάφτισαν την κόρη τους την περασμένη Κυριακή, στις 11 Σεπτεμβρίου. Το όνομα αυτής; Μαρέττα. Η τελετή έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Βουλιαγμένη και το «παρών» έδωσαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Οι νονοί ήταν δύο: η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ, και ο καλός φίλος του ζευγαριού, Γιώργος Παντελίδης.

Η Όλγα Φαρμάκη μοιράστηκε χθες με τους ακολούθους της στο Instagram νέα στιγμιότυπα από τη βάφτιση δίνοντας ακόμα μία γεύση από τη διακόσμηση και τις άλλες λεπτομέρειες της τελετής.

Τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά και η διάσημη μαμά που φόρεσε τα ίδιο φόρεμα με τη μικρούλα. Όσο για τη διακόσμηση τα χρώματα που κυριαρχούσαν ήταν το ροζ και το μπεζ ενώ είχε και boho πινελιές.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Όλγα Φαρμάκη από τη βάφτιση της κόρης της στην gallery που ακολουθεί.

Όλγα Φαρμάκη: Στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με την κόρη της

Η μικρή Μαρέττα γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Τα χαρμόσυνα νέα είχε μοιραστεί τότε η διάσημη μαμά με μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας.

«Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι.

Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας.

Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι’ αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια»

Από τότε μέχρι και σήμερα η Όλγα Φαρμάκη είναι φειδωλή στις φωτογραφίες που δημοσιεύει με την κόρη της. Στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί είναι αυτά από βόλτες τους και καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δείτε κάποια από αυτά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved