Όλγα Φαρμάκη: Ποζάρει στον φακό με τον σύντροφο και την κόρη της

Μία οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε στο προφίλ της η νέα μαμά.

Όλγα Φαρμάκη: Ποζάρει στον φακό με τον σύντροφο και την κόρη της

Η Όλγα Φαρμάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της τον περασμένο Ιανουάριο. Τα χαρμόσυνα νέα, είχε ανακοινώσει τότε η ίδια με μία ανάρτησή της στο Instagram.

«Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό Μαρεττάκι. Σε περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας. Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη για αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρύσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια» έγραψε τότε στη δημοσίευσή της.

olga farmaki suntrofos kori foto 1

Τους μήνες που ακολούθησαν οι αναρτήσεις της μέλλουσας μαμάς με την κόρη της είναι λιγοστές. Η Όλγα Φαρμάκη διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και ακόμα και στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, οι περισσότερες φωτογραφίες της αφορούν τη δουλειά της, ταξίδια, ή γενικά τοπία και σκηνικά που της κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Τις τελευταίες μέρες ωβστόσο, η νέα μαμά έκανε την αναπτροπή. Μετά το φωτογραφικό άλμπουμ με το βρεφικό δωμάτιο της κόρης της που δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα, η Όλγα Φαρμάκη δημοσίευσε και μία οικογενειακή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Σταύρο Μαντόπουλο και το μωρό τους.

olga farmaki suntrofos kori foto 2

Την παραπάνω φωτογραφία δημοσίευσε με ένα απλό, λιτό και περιεκτικό σχόλιο, μία καρδιά.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Όλγα Φαρμάκη με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved