Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του έφτιαξε το πρώτο του gingerbread house

H σύζυγός του Mariah δημοσίευσε φωτογραφίες με τη δημιουργία του γιου της.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του έφτιαξε το πρώτο του gingerbread house

Τα gingerbread houses κοινώς μπισκοτόσπιτα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια την περίοδο των Χριστουγέννων.

Φτιάχνονται συνήθως από τραγανά μπισκότα με τζίντζερ από μελόψωμο και διακοσμούνται με πολύχρωμες καραμέλες και ζαχαρωτά ή ότι άλλο επιθυμούν τα παιδιά.

Το δικό του μπισκοτόσπιτο και μάλιστα το πρώτο, έφτιαξε και ο γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Liam.

Ο πιτσιρικάς – θα γίνει τριών ετών τον Φεβρουάριο – έβαλε όλη του την …τέχνη στο πρώτο του gingerbread house διακοσμώντας το με πολύχρωμα ζελεδάκια.

Η μητέρα του φωτογράφισε τον γιο της με το υπέροχο μπισκοτόσπιτό του και δημοσίευσε τις ακόλουθες φωτογραφίες:

Στην πρώτη ο Liam προσθέτει τα τελευταία ζελεδάκια στη σκεπή του μπισκοτόσπιτου...

biskotospito-gio-atentokoumpo-(1).jpg

και στη δεύτερη βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα.

biskotospito-gio-atentokoumpo-(2).jpg

Γιάννης και Mariah: ένα ευτυχισμένο ζευγάρι

Το ζευγάρι έχει δύο γιους και ζει μια ήρεμη καθημερινότητα αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας ( όσο αυτό είναι εφικτό).

Αν και ο μπασκετμπολίστας είναι φειδωλός στις αναρτήσεις με τους γιους του, το τελευταίο διάστημα η Μariah δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες τους στα social media και μοιράζεται σκέψεις και εμπειρίες για τη μητρότητα. Μάλιστα, πρόσφατα μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις δύο μικρά παιδιά κάτω των δύο ετών.

giannis-antetokounmpo-genethlia-(2).jpg

«Δύσκολη η μετάβαση από το ένα παιδί στα δύο κάτω των δύο ετών... Ο συντονισμός του προγράμματος ενός βρέφους μαζί με του νηπίου, η εξισορρόπηση του ποιοτικού χρόνου και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας ήταν να κοιτάζω τον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Και ναι, ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς θα πείτε για να δείξω στον εαυτό μου λίγη εκτίμηση, αλλά αυτά τα παιδάκια συν μια δίαιτα έχουν βάλει το κορίτσι σας να παλεύει με τα συναισθήματά της! Ήμουν αθλήτρια της πρώτης κατηγορίας που γυμναζόμουν κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Η αύξηση βάρους κάποτε ήταν δύσκολη, αλλά τώρα το να το χάσω κιλά φαντάζει αδύνατο» είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved