Γιάννης Αντετοκούνμπο: Είχε γενέθλια και η Μariah δημοσίευσε υπέροχες φώτο με τους γιους τους

Τα 28α γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χθες, 6 Δεκεμβρίου.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Είχε γενέθλια και η Μariah δημοσίευσε υπέροχες φώτο με τους γιους τους

Ο «Greek Freak» έγινε 28 ετών και η σύζυγός του, Mariah, του ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία τρυφερή ανάρτηση.

«Γιάννη, πραγματικά λατρεύω τα πάντα σε εσένα. Η ζωή μου θα ήταν βαρετή χωρίς το φως σου. Ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι ως μπαμπάς στα δύο μας αγόρια μου κόβει την ανάσα. Χρόνια πολλά αγάπη μου, σου υπόσχομαι ότι αυτή η χρονιά θα είναι μαγική» έγραψε στο Instagram και δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών με τον εορτάζοντα. Στις περισσότερες από αυτές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ποζάρει στον φακό με τους δύο γιους του, Liam και Mav.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένας τρυφερός και δοτικός μπαμπάς

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η οικογένεια είναι πάνω από όλα και το έχει αποδείξει πολλές φορές με τη σχέση που έχει με τα αδέρφια και τη μητέρα του, αλλά με τον ρόλο του ως μπαμπάς.

Παρά τις εντατικές προπονήσεις, περνάει με την οικογένειά του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, ενώ συχνά τα δύο αγόρια και η σύζυγός του τον καμαρώνουν στο γήπεδο. Η παρακάτω φωτογραφία με το γιο του στο παρκέ είναι από τις πιο απολαυστικές.

https://www.instagram.com/p/ClcH7rKyKIC

Όπως και αυτή με τον μικρό Mav.

https://www.instagram.com/p/CgCI7n8Kzdc

Ο άσος των Bucks είναι φειδωλός στις αναρτήσεις με την οικογένειά του. Συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες των γιών του με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση ή όταν βρίσκονται σε διακοπές όπως η παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CeYs-n5ruK8

Η σύζυγός του, Mariah, από την άλλη συχνά μοιράζεται σκέψεις και εμπειρίες σχετικά με την μητρότητα. Σε ανάρτησή της μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου της, είχε περιγράψει πώς να μεγαλώνεις δύο μικρά κάτω των δύο ετών:

«Δύσκολη η μετάβαση από το ένα παιδί στα δύο κάτω των δύο ετών... Ο συντονισμός του προγράμματος ενός βρέφους μαζί με του νηπίου, η εξισορρόπηση του ποιοτικού χρόνου και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας ήταν να κοιτάζω τον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Και ναι, ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς θα πείτε για να δείξω στον εαυτό μου λίγη εκτίμηση, αλλά αυτά τα παιδάκια συν μια δίαιτα έχουν βάλει το κορίτσι σας να παλεύει με τα συναισθήματά της! Ήμουν αθλήτρια της πρώτης κατηγορίας που γυμναζόμουν κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Η αύξηση βάρους κάποτε ήταν δύσκολη, αλλά τώρα το να το χάσω κιλά φαντάζει αδύνατο» είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved