Πώς είναι η ζωή με 2 παιδιά κάτω των 2; Η σύζυγός του Αντετοκούνμπο περιγράφει

Η φώτο με τους δυο γιους της και η ανάρτηση που ταυτίστηκαν πολλές μαμάδες που έχουν δύο παιδιά κάτω των δύο ετών.

Πώς είναι η ζωή με 2 παιδιά κάτω των 2; Η σύζυγός του Αντετοκούνμπο περιγράφει

Η Mariah Riddlesprigger φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τους δυο γιους της και σχολίασε για πρώτη φορά το πώς είναι η ζωή της με δύο μικρά αγόρια, αποκάλυψε πόσο δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά των κυήσεών της και δεσμεύτηκε να μπει σε πρόγραμμα χάνοντας 11 κιλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος των Bucks.

"Δύσκολη η μετάβαση από το ένα παιδί στα δύο κάτω των δύο... Ο συντονισμός του προγράμματος ενός βρέφους μαζί με του νηπίου, η εξισορρόπηση του ποιοτικού χρόνου και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας ήταν να κοιτάζω τον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Και ναι, ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς θα πείτε για να δείξω στον εαυτό μου λίγη εκτίμηση, αλλά αυτά τα παιδάκια συν μια δίαιτα έχουν βάλει το κορίτσι σας να παλεύει με τα συναισθήματά της! Ήμουν αθλήτρια της πρώτης κατηγορίας που γυμναζόμουν κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Η αύξηση βάρους κάποτε ήταν δύσκολη, αλλά τώρα το να το χάσω κιλά φαντάζει αδύνατο", σχολίασε αρχικά, δείχνοντας στους followers της ότι μπορεί να φαίνεται ότι τα έχει όλα, αλλά και η ίδια όπως οι άλλες μαμάδες που βρίσκονται στη θέση της προσπαθεί να ισορροπήσει τη μητρότητα με την εξωτερική της εικόνα.

giannis antetokounmpo oikogeneia 1

Ήθελε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους

"Σκεφτόμουν να μοιραστώ ένα τέτοιο προσωπικό θέμα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μετά σκέφτηκα πώς θα μπορώ να επηρεάσω κάποιον έστω και λίγο αν δεν είμαι ειλικρινής για τους δικούς μου αγώνες. Έχω παλέψει πολύ με το βάρος και την εικόνα του σώματός μου, ειδικά μετά τη γέννηση του μικρού μου Mav. Αλλά άλλαξα γνώμη! Τα παιδιά μου αξίζουν μια υγιή μαμά και αξίζω να αγαπήσω ξανά το σώμα μου, γι' αυτό έχω δεσμευτεί να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου.

Στην αρχή της χρονιάς κατέγραψα μερικούς στόχους και στην κορυφή της λίστας αυτής βρίσκονται:

1. Προπόνηση 5 ημέρες την εβδομάδα

2. Αυστηρό πρόγραμμα διατροφής

3. Να πίνω μόνο νερό"

"Είμαι γρήγορη με το κουμπί BLOCK, γι' αυτό κρατήστε τα άσχημα σχόλια για τον εαυτό σας"

"Ένα μήνα μετά την αλλαγή της χρονιάς, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι προχωράω δυνατά και παραμένω αφοσιωμένη στους στόχους μου! Το βάρος δεν έχει πέσει ακόμα, αλλά η διαφορά που έχω δει σε ένα μήνα ήταν τόσο ενθαρρυντική. Και το πιο σημαντικό στοιχείο από τον προηγούμενο μήνα ήταν ότι είμαι σε θέση να αφοσιωθώ πλήρως στους στόχους μου.

Είμαι στο μεγαλύτερο ταξίδι απώλειας βάρους της ζωής μου και ο τελικός μου στόχος είναι να χάσω 11 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν των Bucks! Μπορεί να είμαι υπερβολικά φιλόδοξη, αλλά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί να πέσω ενώ συνεχίζω την προσπάθεια να πετύχω τον στόχο μου.

Θα μοιραστώ στιγμές του ταξιδιού μου με όλους εσάς, οπότε θα εκτιμήσω τυχόν συμβουλές, κόλπα και ενθάρρυνση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ... Είμαι γρήγορη με το κουμπί BLOCK, γι' αυτό κρατήστε τα άσχημα σχόλια για τον εαυτό σας. Όπως πάντα σας ευχαριστώ που με στηρίξατε!".

Οι διαδικτυακοί της φίλοι όπως και ο σύζυγός της, Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκονται στο πλευρό της και έτοιμοι να τη στηρίξουν στο ταξίδι της αυτό.

Ο Γιάννης το απέδιξε με τρεις κίτρινες καρδιές.

greek freek

Δείτε στη gallery μερικές προσωπικές οικογενειακές τους στιγμές

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved