Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η οικογενειακή φώτο με αφορμή τα γενέθλιά του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε τα 26α γενέθλιά του χθες, 6 Δεκεμβρίου.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η οικογενειακή φώτο με αφορμή τα γενέθλιά του

Είναι ένας από τους πιο διάσημους και δημοφιλείς μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μόλις 26 ετών, το ταλέντο του όμως, η πορεία και η προσωπικότητά του τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει από μικρός.

Ο «Greek Freak» χθες είχε γενέθλια και όπως είπε εμμέσως και ο ίδιος στην ανάρτησή του, είναι σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του. Επαγγελματικά πάει από το καλό στο καλύτερο, καθώς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες του NBA και τα τελευταία δύο χρόνια είναι back to back ΜVP. Στην προσωπική του ζωή, πριν δέκα μήνες γεννήθηκε ο γιος του, Liam Charles και απολαμβάνει πολύ την πατρότητα και τους πρώτους μήνες με τον γιο του.

Με αφορμή τα γενέθλια του χθες, ο άσσος των Μιλγουόκι Μπακς ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ του σχολιάζοντας:

«Όλα γίνονται ακόμα καλύτερα? 26»

Στη φωτογραφία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ποζάρει στον φακό με την σύζυγό του και τον γιο τους, Liam Charle και πράγματι φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

giannis antetokounmpo genethlia 9

Με αφορμή τα γενέθλια του ταλαντούχου μπασκετμπολίστα και του πολύ τρυφερού μπαμπά, εμείς συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί, όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ του με τον γιο του μέχρι σήμερα. Δεν είναι πολλές, είναι όμως όλες υπέροχες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved