Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο τρόπος που αποθηκεύει τα ζαχαρωτά θα σας εκπλήξει

  • Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε. 
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο τρόπος που αποθηκεύει τα ζαχαρωτά θα σας εκπλήξει

H σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah Riddlesprigger, μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο στιγμιότυπα με τον κορυφαίο μπασκεμπολίστα που σίγουρα ότι δεν περίμεναν οι εκατομμύρια followers του.

Αν ο νους σας πηγαίνει σε τρυφερές στιγμές με τους γιους του, σας λέμε, όχι, αυτή η ανάρτηση δεν έχει σχέση με τα παιδιά του που υπεραγαπά ( αν και είναι στο πλάνο ο μικρός Mav) αλλά ούτε και με το μπάσκετ.

Μας δείχνει μια άλλη πλευρά του, άγνωστη στο ευρύ κοινό. Συγκεκριμένα, η σύζυγός του τον απαθανάτισε καθώς προσπαθούσε να βάλει τα μπισκότα και τα ζαχαρωτά στα γυάλινα βάζα με σειρά και τάξη. 'Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες, κάθεται στην καρέκλα, έχοντας μπροστά του τα βάζα και με προσοχή και υπομονή τοποθετεί ένα ένα τα μπισκότα μέσα σ' αυτά.

Πέρα από τον θαυμασμό μας, δεν μπορούμε να μην αναφωνήσουμε "χαρά στο κουράγιο του".

antetokoumpo

Και ιδού το τελικό αποτέλεσμα: τα μπισκότα, σοκολάτας και βανίλιας είναι τοποθετημένα με απόλυτη συμμετρία.

mpiskota

Αν μη τι άλλο ο πασίγνωστος αθλητής είναι νοικοκύρης.

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού

Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της είχε ανακοινώσει η Mariah πριν από μήνες στο δικό της προφίλ, γράφοντας, μεταξύ άλλων:

«Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Το να γίνω μαμά με βοήθησε να καταλάβω το πόσα είμαι ικανή να κάνω: σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά. Ο γιος μου με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου. Το έκανε μέσα από τα ξενύχτια, την οδοντοφυΐα, τις ταραχές των μικρών παιδιών. Και σε αυτό το σημείο νιώθω ανίκητη. Ω! και ξέχασα να αναφέρω ότι το δεύτερο μωρό είναι στο δρόμο και εγώ έχω πάρει ακόμη περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου!».

Μπορεί οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην είναι πολλές, αν μη τι άλλο όμως είναι ξεχωριστές. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved