Νεαρή γυναίκα γέννησε στην τουαλέτα του αεροπλάνου - Δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος

Πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου με έντονο στομαχόπονο και βγήκε, κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της.

Νεαρή γυναίκα γέννησε στην τουαλέτα του αεροπλάνου - Δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος
nypost.com/ @StigmabaseD

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη πριν μερικές μέρες σε πτήση της KLM Royal που εκτελούσε την πτήση Εκουαδόρ – Ισπανία, με ενδιάμεσο σταθμό το Άμστερνταμ.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, μια νεαρή γυναίκα, η Tamara που επέβαινε στη συγκεκριμένη πτήση πήγε στην τουαλέτα με στομαχόπονο και βγήκε κρατώντας ένα μωρό στην αγκαλιά, το δικό της μωρό!

«Λίγες ώρες πριν προσγειωθεί το αεροσκάφος στην Ολλανδία, πονούσε το στομάχι της και αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα. Προς μεγάλη της έκπληξη, μετά από δύο συσπάσεις, είχε ξαφνικά ένα μωρό στα χέρια της», δήλωσε στους NL Times εκπρόσωπος του νοσοκομείου Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid .

Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος

«Η Tamara δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος και έμεινε έκπληκτη από το γεγονός», ανέφερε σε δήλωσή του το νοσοκομείο.

Η νεαρή γυναίκα ήταν τυχερή καθώς σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, στο αεροπλάνο βρίσκονταν δύο γιατροί και μια νοσοκόμα από την Αυστρία και βοήθησαν την Tamara μετά τον τοκετό της.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα έδωσε στο μωρό της το όνομα Maximiliano, όπως ονομαζόταν ο επιβάτης που καθόταν δίπλα της και τη βοήθησε ώστε να έχει έναν ασφαλή τοκετό.

Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους η νέα μητέρα και το μωρό της μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο «τόσο η Tamara όσο και ο Maximiliano ήταν ευτυχώς καλά στην υγεία τους».

«Η ομάδα του τμήματος τοκετών έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να διασφαλίσει ότι και οι δύο έλαβαν την κατάλληλη φροντίδα και ήταν θα τακτοποιούνταν απαραίτητα έγγραφα για τον Maximiliano Το συντομότερο δυνατό, η Tamara και ο Maximiliano θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη. Το Spaarne Gasthuis τους εύχεται καλή τύχη», κατέληγε η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Πηγή: nypost.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved