Μάρα Δαρμουσλή: Η αυθόρμητη σέλφι με το μικρό chefάκι

Έψαχνε μια φωτογραφία με χωρίς κότσο, που να μην φαίνονται οι ρυτίδες έκφρασης και χωρίς φίλτρα. Δεν την βρήκε... Και τι πειράζει;

Μάρα Δαρμουσλή: Η αυθόρμητη σέλφι με το μικρό chefάκι

Τη Μάρα Δαρμουσλή τη λατρεύουμε. Τη λατρεύουμε γιατί κάνει ειλικρινείς αναρτήσεις, γιατί δείχνει τον απλό καθημερινό της εαυτό χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ και λαμπερά φορέματα. Άλλωστε τι να τα κάνει όλα αυτά όταν έχει το ωραιότερο φίλτρο του κόσμου; Την αγάπη, τη χαρά και τον έρωτα για τον μικρό της γιο (και για τον μεγάλο της φυσικά και τον σύζυγό της). Απλά αυτό το δεύτερο παιδί την έκανε να ακτινοβολήσει και να βγάλει μια λάμψη που ποτέ άλλωτε δεν είχαμε δει.

https://www.instagram.com/p/CkoHyiZPUVw

Όποια φωτογραφία της και αν προσέξει κανείς θα δει αυτό το ανεπιτήδευτο χαμόγελο. Το αληθινό. Χωρίς φίλτρα.

Ένα τέτοιο χαμόγελο είδαμε και πριν μερικές ώρες στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με το μικρό της minitsatsaki και chefάκι.

«Έψαχνα μια φωτογραφία χωρίς εσένα, η τελευταία είναι πλέον throwback.. Μετά έψαχνα μία χωρίς κότσο. Καμμία... Μετά μια αυθόρμητη και σελφι δεν ξέρω αν γίνεται.. Μετά μία που να μη φαίνονται τόσο πολύ η αϋπνία, οι ρυτίδες έκφρασης, ηλικίας, τα φίλτρα. Τέλος. Και αποφάσισα ότι δε με νοιάζει.. Και τώρα λίγο πριν τελειώσει το πρώτο και πιο γλυκό φθινόπωρο της ζωής σου και μπούμε στο χειμώνα, πώς σου φάνηκε ο Υμηττός; Τελικά βουνό ή θάλασσα;».

https://www.instagram.com/p/ClROotgshF_
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved