Μάρα Δαρμουσλή: «39 εβδομάδες μέσα, 39 εβδομάδες έξω, 78 εβδομάδες μαζί»

Το τρυφερό βίντεο και τα όμορφα λόγια!

Μάρα Δαρμουσλή: «39 εβδομάδες μέσα, 39 εβδομάδες έξω, 78 εβδομάδες μαζί»

«39 εβδομάδες μέσα🤰...39 εβδομάδες έξω👶..78 εβδομάδες μαζί🤱..τι ταξίδι κι αυτό;!Ευλογημένη που αξιώθηκα να το ζήσω.. ευλογημένο σώμα μου, που έδωσες ζωή, τροφή και φροντίδα σ'ένα ακόμα πλάσμα.. Ευλογημένη ψυχή άντεξες την αγωνία, το στρες, τα κλάματα, τα χαμόγελα, τα γέλια.. Ευλογημένη με όλες τις εντάσεις, τις αλλαγές, τις αγωνίες, την κούραση😴..σ'ευχαριστώ @vassilistsatsakis γιατί πάρα τις εξωφρενικά πολλές ώρες που εργάζεσαι 👨‍🍳, όταν είσαι παρόν, είσαι πολύ.. κι όταν δεν είσαι, και πάλι βρίσκεις τρόπο να είσαι❤️
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες τις μάνες, gonnabe και wannabe, στους πατεράδες, στους γονείς.. σε όσους ήθελαν και δεν, στέλνω αγάπη💞
..σ'ευχαριστώ
#minitsatsaki για την κατανόηση, αν το πιστεύεις νιώθω πρωτάρα μαζί σου και τα μαθαίνω όλα ξανά.. πρώτη φορά ξανά μαμά.. και τώρα μπορώ να ρωτήσω.. Πού σου άρεσε καλύτερα;»

Με αυτό το όμορφο κείμενο, αυτά τα όμορφα λόγια προς τον σύντροφό της, προς τον μικρό της γιο και στις φίλες της που θέλουν να γίνουν μαμάδες, που προσπαθούν ή που είναι ήδη μαμάδες συνόδευσε το όμορφο timelapse βίντεο που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της που σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε ένα μικρό αντράκι.

https://www.instagram.com/p/CjUxQCTsPMr

Η Μάρα Δαρμουσλή ζει για δεύτερη φορά τη μητρότητα. Ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο πριν από 8 μήνες και έχει αλλάξει τόσο τη δική της καθημερινότητα όσο και του συζύγου της, Βασίλη Τσατσάκη.

Πριν λίγους μήνες η ίδια, είχε μιλήσει για την απόφασή της να γίνει ξανά μητέρα στο περιοδικό OK! «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα αδελφάκι για τον Άγγελο, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να προκύψει τώρα. Ήθελα οικογένεια και ήθελα να μεγαλώσει ο Άγγελος μέσα σε μια οικογένεια. Όταν του το ανακοίνωσα, του ήρθε λίγο ξαφνικό, μια και η οικογένεια μεγάλωσε κατά πολύ και με τον σύντροφό μου και με το μωρό. Και ξέρεις ποια ήταν η απάντηση του γιου μου; «Δεν περιμένεις να σου κάνω ένα εγγονάκι;». Έκανα το λάθος να του δίνω να διαβάζει πολύ Αρκά όταν ήταν μικρός και πήρε το χιούμορ του μάλλον!».

Όσο για αν η μητρότητα είναι διαφορετική τώρα σε σχέση με την πρώτη φορά που απέκτησε τον μεγαλύτερο γιο της, στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά ζει τη μητρότητα στο έπακρο.

«Ξεκάθαρα. Με τον Άγγελο έχω κενά μνήμης, όχι γιατί τα έχω ξεχάσει, αλλά γιατί δεν τα είχα ζήσει. Στα 23 μου, όταν έκανα τον Άγγελο, ζούσα τη φρενίτιδα της μέσης Ελληνίδας μάνας, συζύγου και εργαζόμενης. Με το που γέννησα έπρεπε μετά από τρεις εβδομάδες να επιστρέψω στη δουλειά γιατί είχα συμβόλαια που έτρεχαν στο εξωτερικό. Ήταν η εποχή που είχα αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνή brands. Πλέον το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Είμαι μια full time μαμά που ασχολείται 25 ώρες το 24ωρο με τον μικρό!».

Δείτε μερικές φωτογραφίες της μαμάς Μάρας με τον μικρότερο γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved