Μάρα Δαρμουσλή: Φωτογραφίζει τους δυο γιους της αγκαλιά

O 17χρονος λατρεύει τον μικρότερο αδερφό του και φαίνεται σε κάθε ανάρτηση.

Μάρα Δαρμουσλή: Φωτογραφίζει τους δυο γιους της αγκαλιά

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή τον τελευταίο χρόνο. Η ίδια απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα με το μωρό της, με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη και φυσικά τον 17χρονο γιο της, Άγγελο.

https://www.instagram.com/p/CdTuAYKliQb

Μάλιστα, κάθε φορά που βρίσκει χρόνο, μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπά από την υπέροχη καθημερινότητά της στα social media.

Ένα από αυτά τα τρυφερά στιγμιότυπα είναι και αυτό που θα δείτε παρακάτω. Ο μεγάλος της γιος, κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό του αδερφό και η μαμά Μάρα απαθανατίζει την στιγμή με το κινητό της τηλέφωνο.

mara-darmousli-gios.jpg

Η Μάρα Δαρμουσλή έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Γενάρη. Η καθημερινότητα αυτή, όπως ανέφερε και στο Mothersblog.gr με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, είναι πολύ διαφορετική, εύκολη και δύσκολη ταυτόχρονα. «Με έφερε, όμως, ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο μου γιο, Άγγελο, ο οποίος λατρεύει τον μικρό του αδερφό».

Η ηθοποιός συχνά εκφράζει σκέψεις και προβληματισμούς μέσα από τις αναρτήσεις της και κάποιες από αυτές αφορούν και στη μητρότητα. Πιο πρόσφατη; Αυτή που έκανε με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού γράφοντας κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε: «Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2022...10 μήνες και συνεχίζουμε..γιατί είναι δικαίωμά μου και του παιδιού μου, αναγνωρίζω τα αμέτρητα οφέλη του,είναι ότι πιο φυσικό,φυσιολογικό υπάρχει και αν χρειαστείς βοήθεια είμαι εδώ, σε καταλαβαίνω, σε νιώθω, σε στηρίζω "μητέρα προς μητέρα"..κι εσένα που θηλάζεις, κι εσένα που δεν μπορείς, δε θέλεις επίσης δικαίωμά σου και σε σέβομαι.»

https://www.instagram.com/p/CkoHyiZPUVw
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved