Μάρα Δαρμουσλή: Έχει αγκαλιά τον γιο της και του διαβάζει παραμύθι

Ο μικρός παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη μαμά του.

Μάρα Δαρμουσλή: Έχει αγκαλιά τον γιο της και του διαβάζει παραμύθι

Ακόμα ένα όμορφο στιγμιότυπο με τον 8 μηνών γιο της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μάρα Δαρμουσλή.

Η γλυκιά μαμά έχει στην αγκαλιά το chefάκι της και του διαβάζει παραμύθι. Ο μικρούλης δείχνει με το χεράκι του την εικόνα καθώς ακούει την ιστορία.

darmousli.jpg

Η Μάρα Δαρμουσλή αρκετά συχνά μοιράζεται στα social media τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της.

Είναι άλλωστε μια νέα εμπειρία και για την ίδια αφού έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια από την πρώτη της εγκυμοσύνη ( ο μεγάλος της γιος είναι 16 ετών).

Η ανάρτηση με τα χιλιάδες likes

Στις αρχές του μήνα είχε ανεβάσει ένα timelapse βίντεο που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της που σιγά σιγά μεγαλώνει… Είχε γράψει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CjUxQCTsPMr

« 39 εβδομάδες μέσα🤰...39 εβδομάδες έξω👶..78 εβδομάδες μαζί🤱..τι ταξίδι κι αυτό;!Ευλογημένη που αξιώθηκα να το ζήσω..ευλογημένο σώμα μου,που εδωσες ζωή, τροφή και φροντίδα σ'ένα ακόμα πλάσμα..ευλογημένη ψυχή άντεξες την αγωνία, το στρες,τα κλάματα,τα χαμόγελα, τα γέλια..ευλογημένη με όλες τις εντάσεις,τις αλλαγές, τις αγωνίες, την κούραση😴..σ'ευχαριστώ @vassilistsatsakis γιατί παρα τις εξωφρενικά πολλές ώρες που εργάζεσαι 👨‍🍳,όταν είσαι παρόν,είσαι πολύ..κι όταν δεν είσαι,και πάλι βρίσκεις τρόπο να είσαι❤️
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες τις μάνες, gonnabe και wannabe,στους πατεράδες,στους γονείς..σε όσους ήθελαν και δεν, στέλνω αγάπη💞
..σ'ευχαριστώ
#minitsatsaki για την κατανόηση,αν το πιστεύεις νιώθω πρωτάρα μαζί σου και τα μαθαίνω όλα ξανά..πρώτη φορά ξανά μαμά..και τώρα μπορώ να ρωτήσω..Που σου άρεσε καλύτερα;»

Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της Μάρας Δαρμουσλή με τον γιο της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved