Νάντια Μπουλέ: Κάνει ακροβατικά με τη Σεμέλη

«Τις Κυριακές κάνουμε αυτοσχέδια ακροβατικά» έγραψε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ στην ανάρτησή της.

Νάντια Μπουλέ: Κάνει ακροβατικά με τη Σεμέλη

Η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει τη μητρότητα και δε σταματά να ψάχνει ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες δραστηριότητες για να κάνει παρέα με την ενάμιση ετών Σεμέλη. Μαμά και κόρη αγαπούν τις βόλτες σε πάρκα και γενικά στη φύση, τις έχουμε δει να κάνουν μαζί γυμναστική, να παίζουν.

https://www.instagram.com/p/CkDwQrUMdah

Το Σαββατοκύριακο για την ηθοποιό είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο στην κόρη της και με μία ανάρτησή της μας έδειξε μία ακόμα διασκεδαστική δραστηριότητα που κάνουν. Ποια είναι αυτή; Τα ακροβατικά και μάλιστα τα αυτοσχέδια.

Η Νάντια Μπουλέ κάθεται με την κόρη της στο ειδικό προστατευτικό πάτωμα και κάνουν ακροβατικά. Η ηθοποιός δημοσίευσε το παρακάτω στιγμιότυπο δίνοντας και μία γεύση από το παιδικό δωμάτιο που θυμίζει παιδότοπο. Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Τις Κυριακές κάνουμε αυτοσχέδια ακροβατικά» έγραψε στην ανάρτησή της, ενώ αναφέρθηκε και στο προστατευτικό πάτωμα το οποίο έψαχνε για καιρό ώστε να βρει ακριβώς αυτό που θέλει.

«Σε άλλα νέα, μου πήρε καιρό να βρω προστατευτικό πάτωμα σε πιο γήινα χρώματα, που να μην κουράζουν στο μάτι».

https://www.instagram.com/p/ClL7pncKOZC

Άλλο στιγμιότυπο που είχε μοιραστεί η Νάντια Μπουλέ είναι το παρακάτω. Η μικρή Σεμέλη στέκεται όρθια στο παιδικό δωμάτιο και η ηθοποιός απαθανατίζει την «τρέλα του Σαββατοκύριακου».

https://www.instagram.com/p/Ckkyuo-KLZY

Γιατί να δοκιμάσετε κι εσείς τα αυτοσχέδια ακροβατικά που κάνει η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της;

Τα μωρά λατρεύουν τα κινητικά παιχνίδια. Τα αυτοσχέδια ακροβατικά είναι ένας τρόπος να εξασκήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, τον συντονισμό κινήσεων και να δυναμώσουν όλους τους μύες του σώματός τους. Επίσης είναι μία δραστηριότητα άκρως διασκεδαστική με την οποία ενισχύεται το δέσιμο μωρού και γονιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved