Νάντια Μπουλέ: Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην κόρη της

Τι κάνει η Νάντια Μπουλέ τα Σαββατοκύριακα; Ιδού.

Νάντια Μπουλέ: Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην κόρη της

Σαββατοκύριακο σημαίνει ξεκούραση, χαλάρωση, χρόνος με την οικογένεια. Το ίδιο ισχύει και για τη Νάντια Μπουλέ η οποία εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της για να περάσει όμορφες στιγμές με την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CkDwQrUMdah

Αυτό δήλωσε και η ίδια μέσα από πρόσφατη ανάρτησή της. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο τύπου timalpse με όλα όσα περιλαμβάνει η ρουτίνα του Σαββατοκύριακου για εκείνη. Εκτός από τα παιχνίδια και τις βόλτες με τη Σεμέλη, φροντίζει να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της για να διώξει την ένταση της εβδομάδας. Τι κάνει λοιπόν; Γυμναστική, μασάς επιδερμίδας, διάβασμα, προετοιμασία υγιεινών γευμάτων.

«Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο σε εκείνη.

Αλλά όσο μπορώ, προσπαθώ να βρίσκω έστω και λίγο χρόνο για εμένα. Λίγα λεπτά είναι καλύτερα από το τίποτα και αν κάτι μαθαίνω από τότε που έγινα μαμά, είναι πως η σωστή διαχείριση χρόνου είναι τόσο, μα τόσο σημαντική.

Όχι για να κάνουμε περισσότερα, αλλά για να δημιουργούμε συνειδητά τις παύσεις που έχουμε ανάγκη και τις συνήθειες που μας κάνουν καλό❤️

Καλή εβδομάδα!» έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Ckoc6N7q1hP

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της είναι ο έρωτας της ζωής της

Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός εξομολογείται δημόσια τον έρωτα που έχει στην κόρη της.

Ανήμερα της γιορτής της Μητέρας, η Νάντια Μπουλέ έγραψε στο Instagram:

«Η πρώτη μου χρονιά ως μαμά με βρίσκει εξουθενωμένη και απολύτως ερωτευμένη! Δοσμένη ψυχή και σώμα σε ένα πλάσμα που μου μαθαίνει κάθε μέρα νέα όρια αγάπης και υπομονής.

Χρόνια πολλά σε όλες μας, στις μαμάδες της καρδιάς #mothersday #firstmothersday».

https://www.instagram.com/p/CdTJ97tsR4f

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved