Νάντια Μπουλέ: «Πρώτη μέρα συνεχόμενου βραδινού ύπνου μετά από 14 μήνες»

Η Σεμέλη κοιμήθηκε συνεχόμενα όλο το βράδυ και η Νάντια Μπουλέ το απολαμβάνει.

Νάντια Μπουλέ: «Πρώτη μέρα συνεχόμενου βραδινού ύπνου μετά από 14 μήνες»

Η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει την καθημερινότητα με την κόρη της και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram μοιράζεται σκέψεις, εμπειρίες και στιγμιότυπα από όσα κάνει μέσα στη μέρα με την μικρή Σεμέλη.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2021 και η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού με την κόρη της ήρθε αρκετές εβδομάδες μετά, στις 14 Αυγούστου.

«Το αντίβαρο σε αυτές τις βαριές και μαύρες -στην κυριολεξία- μέρες» έγραψε κάτω από μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να θηλάζει το νεογέννητο.

https://www.instagram.com/p/CSjZzYVsDd7

Έκτοτε ακολούθησαν πολλές ακόμα, κάποιες από τις οποίες μπορείτε να δείτε στην παρακάτω gallery.

Όσο η Σεμέλη μεγαλώνει, τη βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά στις αναρτήσεις της μαμάς της, ενώ πολλές φορές και η ίδια η ηθοποιός μοιράζεται τις μαμαδίστικες εμπειρίες της. Το ίδιο έκανε και χθες που εκμυστηρεύτηκε στους ακολούθους της ότι ήταν η πρώτη μέρα που η κόρη της κοιμήθηκε σερί όλο το βράδυ.

«Πρώτη ημέρα συνεχόμενου βραδινού ύπνου, μετά από 14 μήνες! Αυτή η χαρά δεν κρύβεται! #momlife» έγραψε.

nadia-mpoule-kori-upnos.JPG

Η Νάντια Μπουλέ, όπως και κάθε μαμά στη θέση της, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και μέσα από Instagram Stories της μας έδειξε όσα έκανε την επόμενη μέρα από νωρίς το πρωί, ξεκούραστη και με ανεβασμένη διάθεση.

Πότε θα κοιμηθεί συνεχόμενο το μωρό το βράδυ;

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ είναι λίγο μεγαλύτερη από ενός έτους, ωστόσο δεν κοιμούνται συνεχόμενα όλο το βράδυ στην ίδια ηλικία.

Σε γενικές γραμμές ισχύουν τα εξής:

  • Μέχρι και δύο μηνών, το νεογέννητο ξυπνάει κάθε δύο έως τρεις ώρες για να φάει. Οι ώρες ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορούν σταδιακά να αυξηθούν από τη συμπλήρωση των δύο μηνών και μετά καθώς θα μπορεί μείνει χωρίς φαγητό περισσότερο από τρεις ώρες.
  • Στον τρίτο μήνα - ίσως και λίγο νωρίτερα-, το μωρό μπορεί να κοιμηθεί για τέσσερις έως πέντε ώρες τη νύχτα. Όταν το μωρό φτάσει σε τεσσάρων με πέντε μηνών δεν θα χρειάζεται να φάει το βράδυ και θα μπορεί να κοιμηθεί για επτά ή οκτώ ώρες χωρίς διακοπή.
  • Σύμφωνα με το National Sleep Foundation, από την ηλικία των έξι μηνών, το μωρό είναι σε θέση να κοιμάται πλήρως οκτώ ώρες χωρίς διακοπή το βράδυ, χωρίς να τρώει.

Ωστόσο, φυσικά και κάθε μωρό είναι διαφορετικό και είναι λογικό να υπάρχουν αποκλίσεις στο πρόγραμμα του ύπνου. Εάν το παιδί σας κοιμάται πολύ ή λιγότερο από τον μέσο όρο, συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved