Νάντια Μπουλέ: Η ανάρτησή της για τη μητρότητα κάνει κάθε μαμά να ταυτιστεί

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για τις μαμάδες υπερ-ηρωίδες που τρέχουν να τα προλάβουν όλα.

Νάντια Μπουλέ: Η ανάρτησή της για τη μητρότητα κάνει κάθε μαμά να ταυτιστεί

Η Νάντια Μπουλέ έγινε μαμά τον Ιούλιο του 2021 και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της Σεμέλη, αλλά και σκέψεις και εμπειρίες γύρω από τη μητρότητα.

Οι μαμάδες ακόλουθοί της ταυτίστηκαν για ακόμα μία φορά με την πιο πρόσφατη ανάρτησή της. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον… Spiderman κι έγραψε για τις μαμάδες υπερ-ηρωίδες που τρέχουν για να τα προλάβουν όλα.

«Εσύ, έχεις μέρες που να νιώθεις ότι πρέπει να είσαι superhero για να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις;

Σε νιώθω! #momlife» έγραψε στην ανάρτησή της και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια συμπαράστασης από τους ακολούθους της έπεσαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/CjqEtc9qqvs

Όσο για τη φωτογραφία είναι στιγμιότυπο από το πρώτο πάρτι γενεθλίων της Σεμέλης τον περασμένο Ιούλη. Το πάρτι είχε θέμα τα χελωνάκια και τα χρώματα που κυριαρχούσαν στη διακόσμηση ήταν το πράσινο και το ροζ. Η ηθοποιός επέλεξε ένα πράσινο αέρινο φόρεμα ενώ οι μικρές boho λεπτομέρειες με τα φαναράκια, τα pampas και τα παστέλ χρώματα στον μπουφέ έκαναν τη διαφορά.

Δείτε όλα τις φωτογραφίες από το πάρτι της Σεμέλης που είχε δημοσιεύσει η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

Νάντια Μπουλέ: Καθημερινές στιγμές με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με εξαίρεση την παρουσίαση της εκπομπής Dot. την περασμένη σεζόν, που ήταν κάτι το οποίο ταίριαζε στο πρόγραμμά της. Επιθυμία της να περάσει με την κόρη της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην τρυφερή αυτή ηλικία, ενώ παράλληλα ασχολείται ακόμα πιο ενεργά με το ευ ζειν και επαγγελματικά.

Η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την Σεμέλη τώρα που το κοριτσάκι έχει μεγαλώσει και μας δείχνει πράγματα που κάνουν μαζί μέσα στη μέρα, από τις βόλτες τους, μέχρι…. τη γυμναστική.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved