Νάντια Μπουλέ: Κάνει τραμπάλα με την κόρη της - Τα νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Σεμέλη

Νέες φωτογραφίες με την κόρη της δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Κάνει τραμπάλα με την κόρη της - Τα νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Σεμέλη

Η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει την καθημερινότητα με την κόρη της και συχνά-πυκνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Νέα στιγμιότυπα μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η Νάντια Μπουλέ και η μικρή Σεμέλη κάνουν τραμπάλα και η ηθοποιός γράφει χιουμοριστικά στο Instagram Story που δημοσίευσε:

«Νέος τρόπος εκγύμνασης χεριών»

nadia-mpoule-kori.jpg

Η μικρή Σεμέλη γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2021 και το πρώτο διάστημα η ηθοποιός απέφευγε να δημοσιεύει φωτογραφίες της. Όσο το κοριτσάκι μεγαλώνει, τόσο πιο συχνά τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις της μαμάς της. Ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών το πέρασαν στον τόπο καταγωγής της Νάντιας Μπουλέ, τη Ναύπακτο, και η ηθοποιός δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες με την ενός έτους μικρούλα.

https://www.instagram.com/p/Cf9i6hAqyrI

Όσο για τα γενέθλιά της, η ηθοποιός διοργάνωσε για την κόρη της ένα φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τη «χελώνα». Τα χρώματα που κυριαρχούσαν ήταν το πράσινο και το ροζ, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά η τούρτα, αλλά και η διακόσμηση.

nadia-mpoule-kori-(2).jpg

Η Νάντια Μπουλέ δεν διστάζει συχνά να εκφράσει δημόσια την αγάπη και την αδυναμία που έχει στην κόρη της. Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας τον περασμένο Μάιο έγραψε στην ανάρτησή της:

«Η πρώτη μου χρονιά ως μαμά με βρίσκει εξουθενωμένη και απολύτως ερωτευμένη! Δοσμένη ψυχή και σώμα σε ένα σώμα που μου μαθαίνει κάθε μέρα νέα όρια αγάπης και υπομονής.

Χρόνια πολλά σε όλες μας, στις μαμάδες της καρδιάς #mothersday #firstmothersday».

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved