Κατερίνα Τσάβαλου: Η υπέροχη selfie με την κόρη της

Μαμά και κόρη χαμογελούν στο φακό.

Κατερίνα Τσάβαλου: Η υπέροχη selfie με την κόρη της

Η Κατερίνα Τσάβαλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια απίθανη selfie με την κόρη της.

Η ηθοποιός χαμογελά με τη Μαριμέλη στο φακό και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

«Το πιο όμορφο #χαμόγελο όλου του κόσμου είναι το δικό σου λατρεία μου και όλων των παιδιών!!!» ήταν το σχόλιό της.

https://www.instagram.com/p/CjaJEuMLH1L

Οι δυσκολίες της μητρότητας

Η ηθοποιός στις συνεντεύξεις της συχνά αναφέρεται στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που έγινε μαμά ενώ παραδέχτηκε ότι οι δυσκολίες είναι πολλές.

« Κάθε μέρα είναι μοναδική. Υπάρχουν και δύσκολες ημέρες και κούραση αλλά με το παιδί βλέπεις τον κόσμο με καινούργια μάτια. Επίσης, δεν σε παίρνει να πέσεις κάτω να αρρωστήσεις, δεν σε παίρνεις να κάνεις τίποτα», είχε πει, μεταξύ άλλων, στο «Secret».

https://www.instagram.com/p/CiKWw1hMiy_

Η γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2018. Περίμενε πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί και όταν συνέβη η ευτυχία της ήταν απερίγραπτη.

https://www.instagram.com/p/Cgrm9WusTyI

“Αυτόν τον ρόλο δεν τον αλλάζω με τίποτα. Κάθε μέρα ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να γίνω μάνα και το λέω πραγματικά, με όλες τις δυσκολίες γιατί δεν είναι εύκολο, κάθε φορά κρίνεσαι και κρίνεις τον εαυτό σου αν τα καταφέρεις, είναι μεγάλη ευθύνη. Ακόμα και τώρα που δεν δουλεύω, είναι ωραία που είμαστε όλοι εδώ μαζί. Είμαι συνέχεια με την κόρη μου, ζω όλες τις στιγμές, αλλά για να είναι ευτυχισμένη μια μητέρα, πρέπει να υπάρχει ισορροπία, η δουλειά, δεν είναι μόνο για τα λεφτά και για την επιβίωση, είναι και για να ξεφεύγεις, ν' αλλάζει παραστάσεις. Όταν λέμε δουλειά, να δουλεύεις λίγο, όχι να φεύγεις το πρωί και να γυρίζει το βράδυ, γιατί προτεραιότητα είναι το παιδί“ , είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved