Τριών ετών έγινε η κόρη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού

Η τρυφερή ευχή της ηθοποιού για τα γενέθλια της κόρης της.

Τριών ετών έγινε η κόρη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού

Η γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2018.Περίμενε πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί και όταν συνέβη η ευτυχία της ήταν απερίγραπτη.

«Την πρώτη φορά που πήγαμε με τον Δημήτρη και ακούσαμε την καρδούλα της, εγώ έβαλα τα κλάματα. Και τη δεύτερη φορά στον υπέρηχο, γέλαγα κι έκλαιγα μαζί. Όταν ακούσαμε ότι είναι κοριτσάκι, ο Δημήτρης χάρηκε πολύ. Τρελάθηκε. Εγώ δεν είχα πρόβλημα ειλικρινά. Δηλαδή δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου αν ήθελα αγόρι ή κορίτσι», είχε πει στην Κατερίνα Καραβάτου και στην εκπομπή " Στη Φωλιά των Κου Κου".

Από εκείνη την ημέρα, πέρασαν τρία χρόνια και η κόρη της, Μαριμέλη στις 25 Ιανουαρίου έγινε 3 ετών. « Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα λατρεία μου!!! Να εχεις υγεία άπειρη αγάπη και τύχη στη ζωή σου!!! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!! Σε λατρεύουμε απέραντα!!!» , έγραψε η Κατερίνα Τσάβαλου στο ποστ της ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της.


https://www.instagram.com/p/CKebj62MpAp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο με την Μαριμέλη. Όπως αυτό που …υποδύεται την κομμώτρια.


https://www.instagram.com/p/CK6lreyn78z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες της κόρης της Κατερίνας Τσάβαλου και του Δημήτρη Στεργίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved