Κατερίνα Τσάβαλου: Η κόρη της είναι γλύκα – Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

Η μικρή παρακολουθεί με προσήλωση παιδικά στην τηλεόραση.

Κατερίνα Τσάβαλου: Η κόρη της είναι γλύκα – Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

Η κόρη της Κατερίνας Τσάβαλου, Μαριμέλη, θα γίνει τριών ετών τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο ερχομός της άλλαξε τελείως τη ζωή της ηθοποιού και του Δημήτρη Στεργίου και πλέον τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τη μοναχοκόρη τους.

Όπως είχε δηλώσει η Κατερίνα Τσάβαλου στην εκπομπή «Φλερτ», η Μαριμέλη την κάνει να θέλει καθημερινά να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. «Νομίζω έχω περισσότερη δύναμη, περισσότερη όρεξη. Θέλω να βελτιώνονται ακόμα περισσότερο σαν άνθρωπος, Θέλω να γίνομαι η γυναίκα που να με βλέπει η κόρη μου να θέλει να γίνει αυτή η γυναίκα».

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πάντα ήθελε να κάνει παιδί. Πίστευε όμως ότι με τη ζωή της ή με τις επιλογές της δεν θα έκανε. « Όταν γνώρισα τον Δημήτρη, βγήκε αβίαστα και από τους δυο μας και αυτό ήρθε φυσιολογικά. Δεν το σκεφτήκαμε. Έγινε και σχετικά γρήγορα. Ήμασταν και οι δύο συνειδητοποιημένοι. Εκτός από το ότι τον ερωτεύτηκα, είναι σταθερός, ειλικρινής, απλός και φυσικά στήριγμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πλέον η κόρη της είναι το κέντρο του σύμπαντός της . Μάλιστα αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με την Μαριμέλη. Όπως αυτό που την απαθανάτισε να παρακολουθεί το αγαπημένο της παιδικό.


https://www.instagram.com/p/CHuaGysn3Yd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι μια γλύκα η μικρή;

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα διαπιστώσετε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της αλλά και πόσο μακριά μαλλιά έχει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved