Τρεις γενιές μαζί: Η Κατερίνα Τσάβαλου ποζάρει με τη μητέρα και την κόρη της

Δείτε την ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού.

Τρεις γενιές μαζί: Η Κατερίνα Τσάβαλου ποζάρει με τη μητέρα και την κόρη της

Η Κατερίνα Τσάβαλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της και την κόρη της, Μαριμέλη.

Επισκέφτηκε το πατρικό της στο Νέο Κόσμο, και δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μια φωτογραφία με τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα.


https://www.instagram.com/p/CR4ZrjdMSSZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πατρικό στον #νέοκόσμο που μεγάλωσα. #3γενιές Η #μαμιμπλού μου είναι η #γιαγιάειρήνη για την #λατρείαμου?? .#ευλογία #αγάπη #ευγνωμοσύνη_για_τα_πάντα_όλα #κτ” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και τα likes ήταν χιλιάδες.

Η γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2018.Περίμενε πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί και όταν συνέβη η ευτυχία της ήταν απερίγραπτη.

“Αυτόν τον ρόλο δεν τον αλλάζω με τίποτα. Κάθε μέρα ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να γίνω μάνα και το λέω πραγματικά, με όλες τις δυσκολίες γιατί δεν είναι εύκολο, κάθε φορά κρίνεσαι και κρίνεις τον εαυτό σου αν τα καταφέρεις, είναι μεγάλη ευθύνη. Ακόμα και τώρα που δεν δουλεύω, είναι ωραία που είμαστε όλοι εδώ μαζί. Είμαι συνέχεια με την κόρη μου, ζω όλες τις στιγμές, αλλά για να είναι ευτυχισμένη μια μητέρα, πρέπει να υπάρχει ισορροπία, η δουλειά, δεν είναι μόνο για τα λεφτά και για την επιβίωση, είναι και για να ξεφεύγεις, ν' αλλάζει παραστάσεις. Όταν λέμε δουλειά, να δουλεύεις λίγο, όχι να φεύγεις το πρωί και να γυρίζει το βράδυ, γιατί προτεραιότητα είναι το παιδί“ , είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Η Μαριμέλη είναι 3,5 ετών και η μητέρα της αρκετά συχνά αναρτά φωτογραφίες της στο Ο\Ιnstagram. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved