Κατερίνα Τσάβαλου: Η τρυφερή φώτο με τον σύζυγό της και την κόρη τους

Από τις λίγες φορές που η ηθοποιός έχει δημοσιεύσει φωτογραφία με τους τρεις τους.

Κατερίνα Τσάβαλου: Η τρυφερή φώτο με τον σύζυγό της και την κόρη τους

Η Κατερίνα Τσάβαλου το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις που αφορούν την κόρη της. Σχεδόν πάντα φροντίζει να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με υπέροχα, μακριά, σπαστά μαλλιά.

Η 3 ετών Μεριμέλη είναι καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Στεργίου. Μιλώντας σε παλιότερη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη « Μεσάνυχτα» , είχε πει για τον σύζυγό της:

«Μας γνώρισε μια κοινή φίλη. Εγώ με το που τον είδα τρελάθηκα. Και εκείνος αλλά δεν το έδειξε. Βγήκαμε και γίναμε ζευγάρι αμέσως. Μου είπε αμέσως να μείνουμε μαζί. Μου αρέσει ότι είναι άντρας παλαιάς κοπής. Μετρημένος στα λόγια. Είναι ειλικρινής και προστατευτικός. Έχει χιούμορ. Με θεωρεί πολύ προσγειωμένη. Όταν με βλέπει στο θέατρο έχω περισσότερο τρακ.»!

Ο ερχομός της κόρης τους το 2018 ήταν και για τους δυο τους, ένα απίστευτο δώρο.


https://www.instagram.com/p/CL4ofEfH9i0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πάντα ήθελα να κάνω παιδί, απλώς πίστευα ότι με τη ζωή μου και τις επιλογές μου δεν θα έκανα. Όταν λοιπόν γνώρισα τον Δημήτρη, που βγήκε αβίαστα και από τους δυο μας αυτό, ήρθαν πολύ φυσιολογικά, δεν το σκεφτήκαμε», είχε πει η ηθοποιός στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη «Φλερτ».

'Εκτοτε έχουν περάσει τρία χρόνια και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές με την κόρη της.

Ωστόσο σπανίζουν οι φωτογραφίες με τους τρεις τους. Πριν μερικές μέρες λοιπόν δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της και την κόρη τους το οποίο μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved