Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Πατριαρχέα γυμνάζεται στην 28η εβδομάδα κύησης

Η Βίβιαν Δράκου γυμνάζεται και στην τρίτη της εγκυμοσύνη!

Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Πατριαρχέα γυμνάζεται στην 28η εβδομάδα κύησης
Instagram Vivian Drakou

Πριν λίγες μέρες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου βάφτισαν τις κόρες τους στην Πύλο. Όπως ανέφερε και το gossip-tv.gr οι μικρές έλαμπαν μέσα στα κατάλευκα βαφτιστικά τους δια χειρός, Φαίδρας Θεοδωρίδου (Fedra Collection) ενώ οι γονείς συγκινημένοι δέχονταν τις ευχές για τις νεοφώτιστες και φυσικά για τον ερχομό του τρίτου τους μωρού.

Γυμναστική στην εγκυμοσύνη

Η Βίβιαν Δράκου αυτή τη φορά είναι αρκετά φειδωλή σε ό,τι έχει να κάνει την εγκυμοσύνη της και οι αναρτήσεις της δεν θυμίζουν σε τίποτε τις αναρτήσεις που έκανε στις προηγούμενες δύο κυήσεις. Οι φωτογραφίες στα σόσιαλ είναι λιγοστές, ενώ δεν την είχαμε δει καθόλου να γυμνάζεται. Αυτό μέχρι πριν μερικές ώρες που η ίδια ανάρτησε βίντεο που τη δείχνει να γυμνάζεται στην 28η εβδομάδα της κύησής της.

https://www.instagram.com/p/CgMvSjWIO94

"Μερικές από την πρωινή μου ρουτίνα. Μερικές ασκήσεις. #28weekspregnant", σχολίασε δείχνοντας μερικές ασκήσεις στις φίλες της. Μάλιστα σε κάποια από τα πλάνα διακρίνεται και μία από τις κόρες της.

Η γνωριμία τους, οι κόρες τους και το τρίτο παιδί

Ο Θανάσης Πατριαρχέας πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη σύζυγό του Βίβιαν Δράκου καθώς περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το τρίτο τους παιδί.

Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός και η σύζυγός του, είχαν δώσει κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμάδες». Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία, τον έρωτα και τη ξαφνική πρώτη εγκυμοσύνη που ξεκίνησε το «μαγικό ταξίδι της οικογένειάς τους».

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα… Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα» είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

https://www.instagram.com/p/CfD2_ODsXRX

Όσο για την τρίτη εγκυμοσύνη; Ο ηθοποιός ανέφερε ότι η Βίβιαν τον έπιασε "εξαπίνης".

«Όποτε είχαμε υποψίες ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Βίβιαν, ήμουν συνεχώς με ένα κινητό. Μου έλεγε “δεν είμαι, δεν είμαι”. Και θυμάμαι, με έπιασε εξαπίνης, με τραβούσε βίντεο, μου το ανακοινώνει και ήταν πολύ ωραίο».

https://www.instagram.com/p/CgJwVtlIiN5

Η ευτυχία τους αντικατοπτρίζεται στις περισσότερες από τις φωτογραφίες που αναρτούν. Δείτε μερικές στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved