Βίβιαν Δράκου: Οι φωτογραφίες με την οικογένειά της στον Άγιο Νικόλαο λίγο πριν γεννήσει

Η Βίβιαν Δράκου- Πατριαρχέα δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Βίβιαν Δράκου: Οι φωτογραφίες με την οικογένειά της στον Άγιο Νικόλαο λίγο πριν γεννήσει
Instagram / viviandrakou_patriarchea

Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα, Βίβιαν Δράκου διανύει την 33η εβδομάδα κύησης και περιμένει να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε να γυμνάζεται, ανεβάζοντας μάλιστα και αρκετά βίντεο.

https://www.instagram.com/p/ChmCMETIH_o

«Τι και αν νιώθω λίγο βαριά τελευταία και πάω σαν το πιγκουινάκι; Τι και αν οι ορμόνες κάνουν πάρτυ ,δοκιμάζοντας τις αντοχές μου; Τι και αν η ζέστη με δυσκολεύει στη καθημερινότητα μου προκαλώντας μου πρηξίματα ;

Παρόλα αυτά έχουμε μόνο θετική ενέργεια ! Και πως να μην έχω άλλωστε με τέτοια θέα που εμπνέει την δημιουργία μου για νέα πράγματα , με τα παιδάκια μας να διασκεδάζουν ενώ η μαμα κάνει τη γυμναστική της και με τη πληρότητα που νιώθω γενικότερα;», είχε γράψει σε ένα από τα πολλά βιντεάκια που δείχνει πώς γυμνάζεται.

Μάλιστα, όπως βλέπετε αρκετές ασκήσεις τις κάνει και με τη βοήθεια των παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/ChCD7JVIGID

Οι δύο κόρες

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν ακόμη δύο κοριτσάκια, την Σταύρια και την Κύνθια, τις οποίες βλέπουμε συχνά σε αναρτήσεις που κάνει η personal trainer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζουμε ότι και το τρίτο παιδί του ζευγαριού είναι κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/p/CgPNtHSsOiS

Η μητρότητα

Μέσα από μια ανάρτηση που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε μιλήσει για την μητρότητα και για το πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή μιας γυναίκας.

“Η απόκτηση ενός παιδιού αλλάζει τη ζωή μιας γυναίκας. Έχει επίδραση στην προσωπική της εξέλιξη ως άνθρωπο , με τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά της, σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η μητρότητα θα σου βγάλει από μέσα σου δυνάμεις που δεν φανταζόσουν ότι είχες για να μπορέσεις να διαχειριστείς συναισθήματα, δύσκολες καταστάσεις και εμπόδια που θα παρουσιάζονται κάθε μέρα. Είναι η ατελείωτη, άνευ όρων αγάπη που θα ξεχειλίζει από μέσα σου. Ενέχει απίστευτη ευτυχία μα και τεράστια αίσθηση ευθύνης. Μια μητέρα κινείται πάντα με γνώμονα την αστείρευτη αγάπη για το παιδί της και την επιθυμία της να το προστατεύσει από κάθε κίνδυνο, να το βοηθήσει να μεγαλώσει γερό και να εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο , κοινωνικά μορφωμένο και χαρούμενο άνθρωπο .
Οι θυσίες πολλές αλλά με χαρά , αφοσίωση και αγάπη πάντα προς τα πλασματάκια μας!”

Οι οικογενειακές διακοπές

Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τις κόρες του πέρασαν τις διακοπές τους στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Μάλιστα η όμορφη μαμά δημοσίευσε και τρεις όμορφες φωτογραφίες σχολιάζοντας: « Οικογένεια. Με κάνεις ευτυχισμένη με έναν τρόπο που κανείς άλλος δεν μπορεί».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved