Θανάσης Πατριαρχέας: Η σύζυγός του δημοσίευσε την πρώτη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο ηθοποιός και η Βίβιαν Δράκου θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά!

Θανάσης Πατριαρχέας: Η σύζυγός του δημοσίευσε την πρώτη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πώς να μην πλέουν άλλωστε, αφού βιώνουν μία από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής τους.

Οι δυο τους θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς και περιμένουν πώς και πώς για να υποδεχτούν το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

patriarxeas drakou

Η Σταύρια και η Κύνθια

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν ακόμη δύο κοριτσάκια, την Σταύρια και την Κύνθια. Κορίτσια που βλέπουμε συχνά σε αναρτήσεις που κάνει η personal trainer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βίβιαν Δράκου διανύει τον έκτο μήνα της κύησης και περιμένει πάλι κοριτσάκι. Να σας θυμίσουμε πως τα νέα της τρίτης εγκυμοσύνης είχε κάνει γνωστά ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας αυτή τη φωτογραφία στον λογαριασμό του γράφοντας: "3ο μωράκι ❤️!!! #newbaby"


https://www.instagram.com/p/CdqJhR4IDwA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκτοτε και μετά από την παραπάνω φωτογραφία η Βίβιαν Δράκου δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση, δείχνοντας την κοιλίτσα της. Μέχρι πριν μερικές ώρες. Που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Το τρίτο μας λουλουδάκι έρχεται. #24weekspregnant», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Το ίδιο και τα likes.

thanasis patriarxeas 1

Εμείς θα ευχηθούμε με το καλό και θα χαζέψουμε μερικές φωτογραφίες με τα κορίτσια τους, Σταύρια και Κύνθια, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved