Λευτέρης Πετρούνιας: Η selfie με τη μεγάλη του κόρη πριν το σχολείο

Η Σοφία ποζάρει στον φακό με ροζ στέκα και κρεμαστά σκουλαρίκια. 

Λευτέρης Πετρούνιας: Η selfie με τη μεγάλη του κόρη πριν το σχολείο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει αδυναμία στις δύο κόρες του και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, τις παίρνει μαζί του στην προπόνηση και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει στιγμιότυπα από όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα.

Στιγμές πολύτιμες μέσα στη μέρα του που έχουν γίνει ρουτίνα; Να πηγαίνει εκείνος κάθε πρωί την Σοφία στον βρεφονηπιακό σταθμό και οι απογευματινές βόλτες με όλη την οικογένεια. Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες που τραβάει με την μεγάλη του κόρη στο ασανσέρ πριν βγουν από το σπίτι. Μία ακόμα δημοσίευσε και πρόσφατα και για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις έκλεψε το στιλ της μικρούλας.

Η Σοφία ποζάρει δίπλα στον μπαμπά της και φοράει ροζ στέκα, κρεμαστά ροζ σκουλαρίκια, πουά κολάν και ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι.

1665666486938-66282416-petrounias-selfies-(2).jpg

Ιδού και όλες οι elevator selfies του Ολυμπιονίκη με την Σοφία σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ.

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Στα χνάρια τους οι δύο κόρες τους

Αγαπημένη οικογενειακή δραστηριότητα είναι φυσικά η γυμναστική. Οι δύο γονείς έχουν μυήσει τις δύο κόρες τους στη γυμναστική από την βρεφική τους ακόμα ηλικία, και οι μικρές Λένια και Σοφία έχουν εξοικειωθεί από μικρές με τον χώρο του γυμναστηρίου. Συχνά πάνε μαζί με τους γονείς τους για όση ώρα διαρκούν οι προπονήσεις τους, ενώ φέτος η Σοφία ξεκίνησε κανονικά και τα μαθήματα ενόργανης.

Μάλιστα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε και ένα βίντεο από την πρώτη προπόνηση της τρίχρονης.

https://www.instagram.com/p/CjSQQ9YDME5

Η Λένια μπορεί να είναι ακόμα μικρή για να ξεκινήσει τα μαθήματα, ήδη όμως την έχουμε δει να κάνει… σπαγγάτο, όπως είχε γράψει χιουμοριστικά η Βασιλική Μιλλούση σε προηγούμενη ανάρτησή της.

vasiliki millousi kori gumnastiki
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved