Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία προπονείται - Το απίθανο βίντεο που τη δείχνει να γυμνάζεται

Το απίθανο βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα.

Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία προπονείται - Το απίθανο βίντεο που τη δείχνει να γυμνάζεται
Instagram @ vasilikimillous

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε για αυτή την οικογένεια: το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και αυτό ταιριάζει γάντι στη μεγάλη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Με δύο γονείς αθλητές που ασχολούνται επαγγελματικά με τη γυμναστική και έχουν πετύχει μεγάλες διακρίσεις δεν γινόταν να μη ασχοληθούν με την γυμναστική και οι δύο κόρες τους Σοφία και Λένια.

Η μαμά Βασιλική ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την προπόνηση της κόρης της Σοφίας δείχνοντάς τη να κάνει μία από τις προπονήσεις της. Η μικρή είναι σκέτη γλύκα και η Βασιλική δεν σταματά να απαθανατίζει τα καμώματά της με το κινητό της τηλέφωνο.

https://www.instagram.com/p/CjSQQ9YDME5

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη μικρή να εκτελεί με επιτυχία τις ασκήσεις της. Οι γονείς της συχνά αναρτούν φωτογραφίες, βίντεο και μικρά insta stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram δείχνοντάς μας τις κόρες τους στο αθλητικό κέντρο όπου γυμνάζονται όλοι μαζί.

Θυμάστε αυτή εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει ο Λευτέρης Πετρούνιας πριν λίγο καιρό; «Η πρώτη μας Οικογενειακή Προπόνηση πήγε τέλεια».

https://www.instagram.com/p/CiU7Tg2qLIK

Τα κορίτσια τους, η ζωή τους όλη

Η Σοφία γεννήθηκε το 2019 και η Λένια το 2020 ξετρελαίνοντας τους γονείς τους. Τόσο η Βασιλική Μιλλούση όσο και ο χρυσός Ολυμπιονίκης δεν σταματούν να αναρτούν φωτογραφίες των κοριτσιών τους στο Instagram. Δείτε τις 5 αγαπημένες μας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved