Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα elevator selfie με την κόρη του είναι απλά υπέροχη

Μπαμπάς και κόρη φωτογραφίζονται συχνά στο ασανσέρ του σπιτιού τους.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα elevator selfie με την κόρη του είναι απλά υπέροχη

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει αδυναμία στις κόρες του και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις του στα social media. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα δύο κορίτσια και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, στην οποία οι μικρές Σοφία και Λένια πρωταγωνιστούν.

petrounias kores zografiki

Σε συνέντευξή του στο Queen.gr, ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε δηλώσει πώς είναι ένας full time μπαμπάς και μπορεί να κάνει οτιδήποτε αφορά τη φροντίδα των δύο κοριτσιών, από αλλαγή πάνας, μπάνιο μέχρι τάισμα, παιχνίδι και βόλτα στην παιδική χαρά.


https://www.instagram.com/p/CNNXdxCJZMw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αγαπημένη του δραστηριότητα είναι όταν πηγαίνει την Σοφία βρεφονηπιακό σταθμό κάθε πρωί. Πολλές φορές μάλιστα τραβάει elevator selfies -δηλαδή selfies στο ασανσέρ- πριν βγουν από το σπίτι και τις δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μία ακόμα τέτοια φωτογραφία ανήρτησε σε Instagram Story ο Ολυμπιονίκης γράφοντας "Καλή εβδομάδα είπαμε;" .Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει σκύψει στο ύψος της κόρη του κι εκείνη με μωβ φορεματάκι και κοτσιδάκια ποζάρει δίπλα του χαμογελώντας.

petrounias kori elevator selfie

Δείτε ακόμα περισσότερες elevator selfies του Ολυμπιονίκη με την μεγάλη του κόρη, Σοφία, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved