Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία κάνει προπόνηση στην ενόργανη - Το βίντεο στο Instagram

Η Σοφία κάνει προπόνηση και η Βασιλική Μιλλούση απαθανατίζει τα στιγμιότυπα.

Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία κάνει προπόνηση στην ενόργανη - Το βίντεο στο Instagram

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λένε και αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της κόρης της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια.

Η Σοφία είναι τριών ετών και φέτος ξεκίνησε και επίσημα τα μαθήματα στην ενόργανη. Και λέμε επίσημα, γιατί το κοριτσάκι από μικρό έχει εξοικειωθεί με τον χώρο του γυμναστηρίου και οι δύο γονείς την έχουν μυήσει στον αθλητισμό.

Θυμάστε μήπως την παρακάτω φωτογραφία με την μόλις λίγων εβδομάδων τότε Σοφία στον δοκό;

https://www.instagram.com/p/B6lNPTVDbvD

Μερικές μέρες πριν, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πρώτο μάθημα της μικρούλας. Η Σοφία με ριγέ κολάν και ροζ μπλούζα παρακολουθεί με προσήλωση τις οδηγίες της δασκάλας και η Βασιλική Μιλλούση έγραψε στο Instagram Story της: «Και όλα πήγαν τέλεια μπαμπά».

millousi-kori-gimnastiki3.jpg

Ένα ακόμα βίντεο με τη Σοφία να κάνει γυμναστική ανήρτησε πριν από λίγο η Βασιλική Μιλλούση. Το κοριτσάκι κάνει προπόνηση και η περήφανη μαμά απαθανάτισε τα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/CjSQQ9YDME5

Πετρούνιας – Μιλλούση: Στιγμιότυπα με τις κόρες τους στο γυμναστήριο

Ο χώρος του γυμναστηρίου είναι σαν δεύτερο σπίτι για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια. Και οι δύο αγαπούν τον αθλητισμό και περνούν αρκετές ώρες της ημέρας τους εκεί κάνοντας προπόνηση. Μαζί τους πολλές φορές είναι και οι δύο κόρες τους, Σοφία και Λένια, οι οποίες είναι απόλυτα εξοικειωμένες με τον χώρο και σιγά-σιγά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ενόργανη.

https://www.instagram.com/p/CiU7Tg2qLIK

Δείτε στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς οι δύο γονείς με τις κόρες τους στο γυμναστήριο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved