Family First: Από την οικογένεια της CYBEX στη δική σας

Ένα ταξίδι στο Bayreuth στη Γερμανία με αφορμή να μάθω όλα τα τελευταία νέα για την ασφαλή μετακίνηση, τις καινοτομίες και την ιδέα πίσω από την δημιουργία του Anoris, του πρώτου καθίσματος με ενσωματωμένο αερόσακο, με έκανε να ανακαλύψω ότι η CYBEX δεν είναι μόνο μια εταιρία που δημιουργεί προϊόντα για γονείς, αλλά μια οικογένεια που σκέφτεται τις οικογένειες και τις ανάγκες τους.

Μαργαρίτα Νικολάου
Family First: Από την οικογένεια της CYBEX στη δική σας

Ο Martin Pos, ο άνθρωπος πίσω από τη CYBEX δεν είναι απλά ένας επιχειρηματίας αλλά ένας άνθρωπος που η πατρότητα τον οδήγησε να δημιουργήσει προϊόντα που θα καλύπτουν τις ανάγκες των γονιών. Όλοι οι εργαζόμενοι μιλούν για έναν εργοδότη που συμμερίζεται τις ανάγκες των γονιών -μπαμπάδων και μαμάδων, που βρίσκεται πάντα εκεί για εκείνους, που τους ακούει και που όλοι μαζί -σαν οικογένεια- δουλεύουν για να δώσουν στους γονείς το καλύτερο και ασφαλέστερο προϊόν, είτε πρόκειται για κάθισμα αυτοκινήτου, είτε για καρότσι, είτε για οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Σχεδιασμός - Ασφάλεια - Λειτουργικότητα / Το τρίπτυχο της CYBEX

cybex.jpg

Όποιον και αν ρωτήσεις στη CYBEX αυτό θα σου απαντήσει. Ως εταιρία θέλει να προσφέρει έναν υπέροχο και εμβληματικό σχεδιασμό που θα καλύπτει ακόμη και τα γούστα της πιο απαιτητικής μαμάς ενώ θα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, καθώς και την έξυπνη λειτουργικότητα. Δεν είναι τυχαίο που έχει αποσπάσει πάνω από 450 βραβεία για τον σχεδιασμό, την ασφάλεια και την καινοτομία.

Crash Test και έλεγχοι

Τα προϊόντα της CYBEX υποβάλλονται σε εκατοντάδες crash test κάθε χρόνο κάτι που κάνει την εταιρία να καταγράφει τα αποτελέσματα, τυχόν λάθη και να τα βελτιώνει. Μία από αυτές τις εμπειρίες έζησα και εγώ στα HQ της CYBEX. Είχα την ευκαιρία να δω και ιδίοις όμμασι ένα crash test από κοντά.

cybex-(7).jpg

Μια κούκλα δοκιμής τροχαίων ατυχημάτων σε μέγεθος παιδιού, τοποθετήθηκε στο Anoris T i-Size, το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου με ενσωματωμένο αερόσακο και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε μία μετωπική σύγκρουση του «οχήματος» που είχε το ανδρείκελο, με 70 km/h.

Ο ήχος της σύγκρουσης, ακόμη και σε έναν προσομοιωτή δημιουργεί σφίξιμο στο στομάχι και πραγματικά ένας γονιός εύχεται να μη συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή.

Τα καθίσματα αυτοκινήτου CYBEX ελέγχονται και αξιολογούνται σε τακτική βάση από ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών και κάθε φορά η εξαιρετική βαθμολογία αποδεικνύει ότι η CYBEX δεν κατασκευάζει απλά καθίσματα αυτοκινήτου, αλλά καθίσματα που προστατεύουν ένα παιδί.

CYBEX Anoris T i-Size - Το ασφαλέστερο κάθισμα αυτοκινήτου με την καλύτερη βαθμολογία στην ασφάλεια που έχει δοθεί ποτέ, είναι αυτό

agnotis kareklakia autokinitou 1

Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της τεχνολογίας και δη της τεχνολογίας όπου η CYBEX εφαρμόζει και εργάζεται συνεχώς για να προσφέρει τα πιο ασφαλή καθίσματα. Με το Anoris T i-Size έχουν κάνει ένα μεγάλο άλμα σε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί - ένα κάθισμα αυτοκινήτου με ενσωματωμένο αερόσακο που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού.

Αφού είδα πώς λειτουργεί το Anoris T i-Size από κοντά (ακόμα και σε περίπτωση σύγκρουσης), εντυπωσιάστηκα. Μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω πραγματικά όλα όσα είδα. Δυστυχώς αυτό όμως δεν γίνεται γι' αυτό βρήκα στο YouTube βίντεο που μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσα προσφέρει αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου.

Η χρήση της ασπίδας πρόσκρουσης κρύβει τον ενσωματωμένο αερόσακο που διαθέτει και με φορά προς τα εμπρός, θέτει νέα πρότυπα ασφαλείας στην κατηγορία των παιδικών καθισμάτων. Αξίζει να γνωρίζετε ότι, σε σύγκριση με τα συμβατικά παιδικά καθίσματα που κοιτούν προς τα πίσω, το Anoris έχει καλύτερη συνολική απόδοση όσον αφορά την ενεργητική και παθητική προστασία. Ο αερόσακος που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού, παρέχει περίπου 50% περισσότερη προστασία σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης από τα συμβατικά παιδικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας και φορά προς τα εμπρός, επιβεβαιώνοντας ότι προσφέρει μέγιστη ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς.

Βάλτε πάνω απ' όλα την ασφάλεια του παιδιού σας

Μπορεί το CYBEX Anoris T i-Size να βρίσκεται ίσως πιο μακριά από τον προϋπολογισμό αρκετών γονιών, αλλά για όσους μπορούν να το ξοδέψουν σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το επιλέξουν και ο πιο σημαντικός από όλους; Είναι η ασφάλεια του παιδιού τους. Έχετε σκεφτεί ότι ξοδεύουμε 700 και 800 ευρώ για ένα νέο κινητό τηλέφωνο; Σίγουρα αξίζει και με παραπάνω να αγοράσετε το καλύτερο και πιο καινοτόμο κάθισμα που θα κρατήσει το παιδί σας ασφαλές για περισσότερο από 5 χρόνια! Φυσικά, υπάρχουν και πολλές άλλες εξαιρετικές επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην CYBEX καθώς είναι μια εταιρεία που διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καθισμάτων ώστε να καλύψει τις ανάγκες και το πορτοφόλι κάθε γονιού.

cybex-(2).jpg

Μάθετε περισσότερα για τη CYBEX, το Anoris T i-Size εδώ.

FB: cybexGR

Instagram: @cybex_global @cybex_fashion

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved