Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με φόρα προς τα εμπρός Anoris T i-Size βραβεύτηκε ως το ασφαλέστερο

Το κάθισμα αυτοκινήτου Anoris T i-Size από τη CYBEX με ενσωματωμένο Full body αερόσακο λαμβάνει την καλύτερη βαθμολογία δοκιμής που δόθηκε ποτέ σε παιδικό κάθισμα.

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με φόρα προς τα εμπρός Anoris T i-Size βραβεύτηκε ως το ασφαλέστερο

Το κάθισμα αυτοκινήτου με φόρα προς τα εμπρός Anoris T i-Size από τη CYBEX βραβεύτηκε ως το ασφαλέστερο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου που έχει περάσει ποτέ απο δοκιμές στην κατηγορία του, σύμφωνα με τους Γερμανικόύς οργανισμούς Stiftung Warentest και ADAC.

agnotis kareklakia autokinitou 1

Το πρώτο κάθισμα με ενσωματωμένο Full body αερόσακο έλαβε την καλύτερη διάκριση που έχει δοθεί ποτέ, για στην κατηγορία «νηπιακή – παιδική ηλικία» αποσπώντας μια άνευ προηγουμένου συνολική βαθμολογία 1,5 καθώς και κορυφαία βαθμολογία 0,9 στην ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης και 1,2 στη συνολική κατηγορία «ασφάλεια».

agnotis kareklakia autokinitou 2

Περίπου πριν 15 έτη, ο ιδρυτής της CYBEX Martin Pos ξεκίνησε να χτίζει το όραμα του για ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα εμπρός, που να προσφέρει τη μέγιστη προστασία στο παιδί.

agnotis kareklakia autokinitou 5

Για δεκαετίες, οι αερόσακοι αποτελούν ένα μέσο μέγιστης ασφαλείας που διαθέτουν όλα τα οχήματα με στόχο την προστασία των ενηλίκων από σοβαρούς τραυματισμούς σε περίπτωση ατυχήματος.

Λόγω της μακροχρόνιας συνεχόμενης εργασίας της ομάδας ανάπτυξής μας και τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, είμαστε πλέον περήφανοι που λάβαμε σαφή αναγνώριση από τους οργανισμούς ADAC και τη StiWa για το τεχνολογικό μας επίτευγμα χάρη σε αυτό το ιστορικό αποτέλεσμα», λέει ο ιδρυτής της εταιρείας.

“Η προστασία των παιδιών αποτελούσε πάντα πρόκληση για όλους τους γονείς. Σε σύγκριση με το σώμα, το κεφάλι τους είναι μεγάλο και βαρύ και δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, λέει ο επικεφαλής ανάπτυξης .

agnotis kareklakia autokinitou 3

Σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, το παιδί προστατεύεται από τη μεγάλη επιφάνεια του αερόσακου και κρατιέται εντός της ζώνης ασφαλείας του καθίσματος πριν συμβεί οποιαδήποτε σοβαρή μετατόπιση προς τα εμπρός.
Και πάνω από όλα, οι ευαίσθητες περιοχές στο κεφάλι και τον αυχένα παραμένουν άψογα προστατευμένες”

Τα αποτελέσματα των δοκιμών αποδεικνύουν τα πλεονεκτήματα της καινοτομίας του αερόσακου με το CYBEX Anoris T i-Size να λαμβάνει την καλύτερη απόδοση ακόμη και σε σύγκριση με τα συμβατικά καθίσματα με φορά προς τα πίσω.

Η πραγματική βαθμολογία δοκιμών για την απόδοση σύγκρουσης από τα ADAC, ÖAMTC, Stiftung Warentest και TCS ήταν 0,9 – μια βαθμολογία που δεν είχε ξαναδωθεί ποτέ για κανένα κάθισμα μέχρι και σήμερα.

agnotis kareklakia autokinitou 4

Ασφαλή και άνετα ταξίδια - με προσανατολισμό προς τα εμπρός

Χάρη στο σχεδιασμό του Anoris T i-Size από τη CYBEX, με φορά προς τα εμπρός, οι γονείς μπορούν να αλληλεπιδρούν πλήρως με τα παιδιά τους, βλέποντας και επικοινωνώντας μαζί τους μέσω του καθρέφτη, παρατηρώντας την κατάσταση του παιδιού χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους.

agnotis kareklakia autokinitou 8

Επιπλέον, η άνεση που προσφέρει το Anoris T i-Size από τη CYBEX το καθιστά ιδανικό για μεγαλύτερες διαδρομές με αυτοκίνητο, προσφέροντας επαρκή ελευθερία κινήσεων ακόμη και για μεγαλύτερα παιδιά έως 6 ετών (2 χρόνια περισσότερο από ένα αντίστοιχο συμβατικό παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου) .

Ακόμη και σε ταξίδια που διαρκούν πολλές ώρες, τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν χώρο να τεντώσουν τα πόδια τους χωρίς να αισθάνονται ότι περιορόζονται.

agnotis kareklakia autokinitou 6

Το Anoris T i-Size από τη CYBEX είναι εύκολο στην εγκατάσταση και οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι για την επιτυχημένη προσαρμογή του στο αυτοκίνητο, χάρη στις ενδείξεις LED και τις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη. Επιπλέον, ο βοηθός ασφαλείας που υπάρχει στο κάθισμα ενημερώνει τους γονείς εάν δεν έχει κουμπώσει καλά ο χημανισμός ασφαλείας κατά την ασφάλιση του παιδιού στο κάθισμα αυτοκινήτου.

agnotis kareklakia autokinitou 7

Το κάθισμα αυτοκινήτου Αnoris από τη CYBEX που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό UN R129/03 – είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους από 76 εκατοστά. Ωστόσο, προσαρμόζεται εύκολα καθώς το παιδί μεγαλώνει μέχρι την ηλικία των έξι ετών ή 115 εκατοστά ύψος και μέγιστο βάρος τα 21 κιλά. Οι γονείς μπορούν να προσαρμόσουν το κάθισμα σε τρεις άνετες θέσεις, έτσι ώστε τα παιδιά να κοιμούνται εύκολα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CYBEX Anoris T i-Size, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας: https://cybex-online.com/el-gr/anoris-t-isize

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved