Η CYBEX παρουσιάζει τη νέα γενιά στα καρότσια της σειράς Platinum, PRIAM και MIOS

Τα καρότσια PRIAM και MIOS δεν φιλοδοξούν απλώς να αποκτήσουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κάθε γονιού, αλλά το πετυχαίνουν κιόλας. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τα νέα χαρακτηριστικά των εμβληματικών προϊόντων της σειράς Platinum.

Η CYBEX παρουσιάζει τη νέα γενιά στα καρότσια της σειράς Platinum, PRIAM και MIOS

Τα καρότσια της σειράς Platinum, έχουν ήδη φέρει την επανάσταση στην αγορά, συνδυάζοντας την μέγιστη λειτουργικότητα με έναν διαχρονικό πολυτελή σχεδιασμό.
Το νέο χαρακτηριστικό στη ζώνη του καθίσματος, δίνει τη δυνατότητα εύκολης προσαρμογής σε κάθε παιδί μόνο με ένα τράβηγμα, κάνοντας έτσι τη ζωή των γονιών ακόμα πιο εύκολη.

Το PRIAM και το MIOS είναι ο τέλειος σύμμαχος για γονείς που έχουν υψηλές προσδοκίες – καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη στο μέγιστο βαθμό.

CYB 21 Mios CarryCot EU ROGO DPBL SocialMediaImage Keyvisual 1 1080x1080

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Το καρότσι PRIAM και το MIOS ταιριάζουν άψογα στη ζωή του κάθε γονέα. Διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό και μπορούν να προσαρμοστούν στις εξατομικευμένες ανάγκες του.

Μια νέα καινοτομία στη ζώνη που ρυθμίζεται με ένα απλό τράβηγμα

Η CYBEX παρουσιάζει τώρα μια νέα καινοτομία: Η νέα ζώνη των καροτσιών που ρυθμίζεται μόνο με ένα τράβηγμα, πάει την ασφάλεια του παιδιού στο επόμενο επίπεδο, επιτρέποντας στους γονείς να την εφαρμόζουν και να τη δένουν με ένα απλό τράβηγμα του ιμάντα. Έχοντας ήδη προσαρμόσει τη λειτουργία αυτή και στα καθίσματα αυτοκινήτου, ο γονιός ασφαλίζει το παιδί σε μερικά δευτερόλεπτα και μόνο με το ένα χέρι. Άψογη προσαρμογή, σε κάθε βόλτα!

Η Σειρά Platinum από τη CYBEX: Kαρότσια που κάθε γονιός θα πρέπει να έχει!

CYB 21 Priam LiteCot EU ROGO DPBL SocialMediaImage 7 1080x1080

Τα καρότσια PRIAM και MIOS της σειράς Platinum, είναι διαθέσιμα στο οnline κατάστημα της CYBEX καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved