Βίκυ Βολιώτη: Πού αρέσει να πηγαίνει την κόρη της βόλτα (εικόνες)

Θέλει να έχει η Άννα όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα μπορεί.

Βίκυ Βολιώτη: Πού αρέσει να πηγαίνει την κόρη της βόλτα (εικόνες)

H Βίκυ Βολιώτη με κάθε ευκαιρία πηγαίνει με την κόρη της βόλτα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Επιλέγει να επισκεφτούν μέρη που θα διευρύνουν τους ορίζοντες της μικρής Άννας και παράλληλα θα της μάθουν πράγματα για τον πολιτισμό και την ιστορία των λαών.

Και τι καλύτερο μέρος από ένα μουσείο. Σύμφωνα άλλωστε με τους ειδικούς, η μουσειακή αγωγή πρέπει να ξεκινά από μικρή ηλικία καθώς προσφέρει εξοικείωση των παιδιών με το χώρο ενός μουσείου με σκοπό την καλλιέργεια της ιστορικής και κριτικής σκέψης.

Τις προάλλες λοιπόν η ηθοποιός με την κόρη της επισκέφτηκαν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το μεγαλύτερο μουσείο της Ελλάδας και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου με τις πλούσιες συλλογές του να αριθμούν περισσότερα από 11.000 εκθέματα.

vickyvolioti me kori2

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Βίκυ Βολιώτη πήγε με την κόρη της σε μουσείο. Σε άλλη βόλτα τους, είχαν επιλέξει το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

«Κυριακάτικη βόλτα με το αστέρι μου», σχολίασε η Βίκυ Βολιώτη στην συγκεκριμένη ανάρτηση με την ίδια να χαμογελά και την κόρη της να έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά της.


https://www.instagram.com/p/CWiwniqsI3A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η ζωή με την Άννα

Η ηθοποιός όπως κάθε μαμά, απολαμβάνει όλες τις μικρές καθημερινές στιγμές με την μοναχοκόρη της.Αρκετές από αυτές το τελευταίο διάστημα τις μοιράζεται με τους followers της στο Instagram. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved