Βίκυ Βολιώτη: Η ανάρτηση με τα πεθερικά της και τη μικρή Άννα - Τι έγραψε

Η ηθοποιός μίλησε για την τύχη που είχε να αποκτήσει στη ζωή της τόσο καλά πεθερικά.

Βίκυ Βολιώτη: Η ανάρτηση με τα πεθερικά της και τη μικρή Άννα - Τι έγραψε

Με μια φωτογραφία που τη δείχνει στον πλευρό των πεθερικών της και της κόρης της, Άννας, η Βίκυ Βολιώτη, αποκάλυψε την καλή σχέση που έχει μαζί τους, μιας και τους δικούς της γονείς, τους έχασε όταν ήταν μικρή.

"Είχα τη στεναχώρια να χάσω τους γονείς μου μικρή . Η ζωή όμως μου έδωσε τη χαρά να αποκτήσω τα πιο καλά πεθερικά του κόσμου! Τον Βαγγέλη και τη Μαρία! Είναι και οι δυο μάλαμα ! Και λατρεύουν την Αννα! Και η Αννα τους λατρεύει ! #motherinlaw #fatherinlaw #family #daughter #happymoments #instapic #alltogether #instamoment", σχολίασε.


https://www.instagram.com/p/CYZHpEtsziL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα likes και τα σχόλια για την ομορφιά που εκπέμπει η φωτογραφία έπεσαν βροχή. Όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίαζαν για το πόσο αγαπούν την ηθοποιό και το πόσο όμορφη και δεμένη οικογένεια έχει δημιουργήσει.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Σίμο Σαρκετζή και μαζί υιοθέτησαν το 2015 την Άννα, όταν ήταν ακόμη 8 μηνών. Η μικρή κατάγεται από την Αιθιοπία.

Η Βίκυ Βολιώτη έχει μιλήσει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της για την κοινή τους απόφαση να υιοθετήσουν ένα παιδί.

«Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία. Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις παιδιά από εκεί. Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα», είχε δηλώσει.

Δείτε παρακάτω τις σπάνιες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με την κόρη της, Άννα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved