Βίκυ Βολιώτη: Στο μουσείο με την κόρη της - Δείτε φώτο

Μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βίκυ Βολιώτη: Στο μουσείο με την κόρη της - Δείτε φώτο

Μια βόλτα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας έκανε η Βίκυ Βολιώτη με την κόρη της, το Σαββατοκύριακο.

Μαμά και κόρη έμαθαν για τη συντήρηση και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, μέσα από όμορφα και εντυπωσιακά εκθέματα. Σε ένα από αυτά μάλιστα φωτογραφήθηκαν και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.


https://www.instagram.com/p/CWiwniqsI3A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Κυριακάτικη βόλτα με το αστέρι μου", έγραψε η Βίκυ Βολιώτη κάτω από την ανάρτηση που τη δείχνει να χαμογελά όσο η κόρη της κουρνιάζει στην αγκαλιά της.

Η ηθοποιός πρόσφατα είχε μιλήσει στην εκπομπή Στούντιο 4, για το πόσο ψυχοφθόρα ήταν η διαδικασία μέχρι να υιοθετήσει το παιδί της.

«Με δυσκόλεψε το ότι δεν μπορούσες να πάρεις αμέσως το παιδί. Αυτό ήταν το δύσκολο κομμάτι. Ήταν κάτι που το ήθελα πάντα. Γενικά δεν με ενδιέφερε να αποκτήσω παιδί, δεν το επιθυμούσα διακαώς αλλά έλεγα ότι εάν ποτέ, θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί. Όταν γνωριστήκαμε με τον Σίμο, ο οποίος ήθελε παιδί και άρχισε να κάμπτει την αντίστασή μου, του είπα ότι θα ήθελα να κάνουμε αυτό κι έτσι το ξεκινήσαμε» είπε μεταξύ άλλων, η Βίκυ Βολιώτη και συνέχισε, «Για λόγους πρακτικούς εγώ έφυγα δύο ημέρες νωρίτερα κι ο Σίμος μαζί με το παιδί από την Αιθιοπία. Δεν είχαν βγει ακόμα τα χαρτιά κι υπήρχε ένα θέμα με την βίζα. Μέχρι να φτάσουν στο αεροδρόμιο που τους περίμενα για να την πάρω αγκαλιά και να πω πως είμαστε στην Αθήνα, δεν ησύχασα… Ήταν μωρό».

Η ζωή με την Άννα

Η ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία. Η Άννα είναι η προτεραιότητά της και κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη. Δείτε μερικές από τις σπάνιες αναρτήσεις τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved