Βίκυ Βολιώτη: Η κόρη της είχε γενέθλια - Δείτε φωτογραφίες

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, γιόρτασαν τα γενέθλια της θετής κορούλας τους από την Αιθιοπία και η ηθοποιός έκανε μια τρυφερή ανάρτηση.

Βίκυ Βολιώτη: Η κόρη της είχε γενέθλια - Δείτε φωτογραφίες

Συγκεκριμένα η Βίκυ Βολιώτη φωτογράφισε την κορούλα της και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Το μωρό μου έχει σήμερα γενέθλια. Μεγάλωσε κι έγινε ολόκληρο κορίτσι. Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, αγάπη μου».

kori volioti genethlia

Η Βίκυ Βολιώτη σε παλιότερη συνέντευξη της στην Αγορά, είχε αναφερθεί στην απόφασή της να υιοθετήσει την Άννα.

Η ίδια είχε τονίσει: «Είμαι πάντα αμήχανη στο να απαντήσω σε αυτό. Για εμένα ήταν πάντα κάτι το πολύ φυσικό. Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία. Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις παιδιά από εκεί. Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια κάναμε κάποια ταξίδια με τον Σίμο στην Αιθιοπία. Την Άννα την πρωτοπήρα αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών. Στην Ελλάδα ήρθαμε και οι τρεις όταν ήταν οκτώ μηνών».

Η ηθοποιός διατηρεί ένα αρκετά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες της κορούλας της στο Instagram, είναι ελάχιστες.

Με αφορμή τα γενέθλια της γλυκιάς Άννας σας δείχνουμε 6 από αυτές που έχουμε ξεχωρίσει στον λογαριασμό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved