Μαντώ Γαστεράτου: Όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο της και τη μικρή Κυβέλη

H Μαντώ Γαστεράτου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα δύο της παιδιά.

Μαντώ Γαστεράτου: Όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο της και τη μικρή Κυβέλη

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ενεργή στα social media και κάνει συχνές αναρτήσεις που αφορούν την καθημερινότητά της με τα δύο παιδιά.

Μάλιστα προσπαθεί να μην ωραιοποιεί τις καταστάσεις λέγοντας στους ακολούθους της ότι δεν θα πρέπει να πιστεύουν πάντα τα όσα προβάλλονται από το Instagram.

Για το λόγο αυτό, η ίδια στις τελευταίες αναρτήσεις της δεν παραλείπει να κάνει μια σύγκριση μεταξύ πραγματικότητας και Instagram.

gasteratou-gios.jpg

Όπως για παράδειγμα αυτή:

Instagram Vs Reality

“Σήμερα το πρωί παρεα με μια φίλη και τα παιδάκια μου πήγαμε μια βόλτα! Μετά από έναν απολαυστικό περίπατο καταλήξαμε σε ένα πάρκο και κάτσαμε κάτω απο την σκιά των δέντρων. Παρατηρούσα τον Γιώργο να παίζει ξεγνοιαστος τριγύρω, ενώ παράλληλα θήλαζα την μικρή. Η δροσιά κάτω από τα δέντρα ήταν απολαυστική. Δεν είχε πολύ κόσμο κι έτσι μπορούσαμε να απλώσουμε στα παγκάκια την "πραμάτεια" μας, ταπερακια, μπουκαλάκια, μωρομαντηλα κτλ και μπορούσα να θηλασω με ησυχία το μωρό. Ιδιαίτερη χαρά μου έδωσε ένας κύριος μεγαλύτερης ηλικίας που έπαιζε με τα εγγονάκια του. Μας πλησίασε κι αφού μας χαμογέλασε και μας σταύρωσε, μας είπε: "ευλογία κορίτσι μου, αυτό που βλέπω είναι χαρά και ευλογία! Να είσαι πάντα καλά εσύ κι η οικογένεια σου".
Ήταν ένα πρωινό από αυτά που γίνονται κινητήριος δύναμη!Η βενζίνη σου για να βλέπεις την ομορφιά της ζωής και να συνεχίζεις να ψάχνεις αυτές τις στιγμές που τίποτα δεν σου κοστίζουν και τις κατακτάς χωρίς μόχθο όμως σου προσφέρουν τόσα πολλα!

https://www.instagram.com/p/CiAoWUgoVqD


Reality

Μερικές μέρες πίσω κάποια πρωινά ήμουν σε κακή διάθεση. Βλέπετε οι ορμόνες μου χορεύουν τσα τσα μιας και διανύω περίοδο λοχείας. Σήμερα χαμογελώ και χορεύω όλη μέρα. Αλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα, τόσο εύθραυστη που νοιώθω ότι θα καταρρεύσω, τόσο κουρασμένη από τα ξενύχτια με το μωρό που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι.
Οι παραπάνω photos δεν τραβήχτηκαν με σκοπό να ανέβουν στο Instagram. Συνηθίζω να κρατάω αρχείο με random στιγμες, καλές και κακές-εύκολες και δύσκολες της καθημερινότητας μου.
Σκεπτόμενη λοιπόν να μοιραστώ κάποιες απο αυτες μαζί σας, επέλεγω να πω και να δείξω όλη την αλήθεια μου. Δεν θέλω να είμαι από εκείνους που προβάλλουν μια εξωραΐσμενη εικόνα της πραγματικότητας ούτε με ενδιαφέρει να αποτελέσω πρότυπο κανενός. Θελω μόνο να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες γυναίκες περνάνε την φάση που περνάω κι εγώ! Μην ψαρώνετε με την "τελειότητα" που σερβίρεται "εδώ μεσα"... μην συγκρίνεστε και μην σκεφτείτε ποτέ πως είστε ελλιπείς. Αφήνω αυτά τα λόγια εδώ για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου και σε όσες-όσους με ακολουθούν πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ωραία.”

Ο Γιώργος και η αδελφή του

Ο Γιώργος είναι πια μεγάλος αδελφός και τα συναισθήματά του απέναντι στην αδελφή του δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Νιώθει τρυφερότητα και θέλει να τη φροντίζει, από την άλλη όμως, δεν επιθυμεί να χάσει και τα …πρωτεία. Μάλιστα με κάθε ευκαιρία ξαπλώνει στη φωλιά της μικρής ή ακόμα και στην καλαθούνα της. Κι όπως έγραψε η μαμά του με χιούμορ «…αν ήτανε η ζήλια ψώρα…».

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει φωτογραφίσει τα δύο αδέλφια μαζί και όσες έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί:

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved