Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της έβγαλε βραδινή βόλτα την νεογέννητη αδελφή του

Η Μαντώ Γαστεράτου απαθανάτισε τον Γιώργο να πάει βόλτα την αδελφούλα του.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της έβγαλε βραδινή βόλτα την νεογέννητη αδελφή του

Μια ευτυχισμένη μαμά δύο παιδιών είναι εδώ και λίγες ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου.

Στις 8 Αυγούστου έφερε στον κόσμο την κόρη της και πλέον είναι σπίτι με το νεογέννητο μωρό και τον Γιώργαρο.

Μάλιστα παρότι είχε μιλήσει στον γιο της για τη γέννηση της αδελφής του, είχε άγχος για το πώς θα αντιδράσει βλέποντάς την για πρώτη φορά.

«Ώρα να πάμε σπίτι μας να γνωρίσεις τον αδερφό σου...
Δεν σας κρύβω ότι έχω λίγο άγχος για το πως θα υποδεχθεί ο Γιωργάκης μου την αδερφούλα του ! Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στην ζωή τους και ονειρεύομαι να μείνουν για πάντα αγαπημένοι και δεμένοι! Άλλη μια σημαντική ημέρα στην ζωή μας!», είχε γράψει σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες της μικρής.

https://www.instagram.com/p/ChKKBvlroGh

Ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες της μπέμπας όπως αυτή με το λουλουδάτο φορμάκι όπου φαίνονται τα μικροσκοπικά ποδαράκια της.

gasteratou1.jpg

Η ευτυχισμένη μαμά έκανε ακόμα ένα σχόλιο θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο.

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ κι όλη η οικογένειά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσα μηνύματα αγάπης! Ειλικρινά νοιώθω τυχερή για όλα αυτά που μου συμβαίνουν και σας εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο καθένας από εσάς να έχει και να ζει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Βραδινή βόλτα με τα παιδιά

Χθες βράδυ, η ραδιοφωνική παραγωγός βρήκε βόλτα με τα δυο της παιδιά. Ανέβασε μάλιστα insta story δείχνοντας τον γιο της να κρατά το καρότσι και να πηγαίνει βόλτα την αδελφούλα του.

Δεν γνωρίζουμε πώς αισθάνεται που στο σπίτι υπάρχει ακόμα ένα μωρό, πάντως φαίνεται ότι χαίρεται που είναι ο μεγάλος αδελφός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved