Μαντώ Γαστεράτου: «Τι τις θες τις βόλτες κουκλίτσα μου;» - Η νέα απολαυστική της ανάρτηση

Η Μαντώ Γαστεράτου περιγράφει με τον δικό της τρόπο πώς εξελίσσονται οι βόλτες που πηγαίνει με τα δύο παιδιά της.

Μαντώ Γαστεράτου: «Τι τις θες τις βόλτες κουκλίτσα μου;» - Η  νέα απολαυστική της ανάρτηση
Instagram@ madogasteratou

Η Μαντώ Γαστεράτου μπορεί να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο καθώς τρέχει και δεν φτάνει με τα δύο μικρά παιδιά της, όμως σε κάθε ευκαιρία κάνει μια ανάρτηση για τη νέα της καθημερινότητα.

Έχει μάλιστα βρει έναν απολαυστικό τρόπο να παρουσιάζει όσα βιώνει με τα παιδιά αντιπαραβάλλοντας το «φαίνεσθαι» με την πραγματικότητα.

Χθες λοιπόν μας χάρισε ακόμα ένα Instagram Vs Reality περιγράφοντας πώς εξελίσσονται οι βόλτες με την Κυβέλη και τον Γιώργο.

«Πεθαίνω για βόλτες στην φύση! Ειδικά αυτό τον καιρό που βρίσκομαι με τα παιδιά όλη την ημέρα, είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας και για εμενα και για εκείνα. Πριν λίγες μέρες επισκεφτηκαμε το πάρκο Τριτση και ναι οι εικόνες που βλέπετε είναι τραβηγμένες στο υπέροχο αυτό μερος που βρίσκεται στον δήμο Ιλίου και συνορεύει με το Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού. Είναι το μεγαλύτερο Μητροπολιτικό Πάρκο της Αθήνας, συνολικής έκτασης περίπου 1.200 στρεμμάτων.
Έχει μια υπέροχη λίμνη με πάπιες και χελώνες και μια υπέροχη διαδρομή που θα λατρέψετε και εσείς και τα παιδάκια σας! Ο Γιωργαρος έπαιζε με τις πάπιες κ τραγουδούσε τα παπάκια στην σειρά ενω η μικρή είχε "μπετωσει" στον ύπνο μέσα στο καρότσι αφού ο καθαρός αέρας και η βολτούλα στην φύση την νανούριζε γλυκά! Σιγουρα θα ξαναπάμε να απολαύσουμε την ομορφιά και την ηρεμία του πάρκου δεν το συζητώ!



REALITY 🔴

Λατρεύω τις βόλτες στην φύση! Βασικά για να είμαι ειλικρινής δεν βρίσκω την ώρα να ξημερώσει για να βγω έξω με τα μικρά και να παω καμία βόλτα μπας και δεήσει ο Κύριος και ρίξει κανένα ύπνο η Κυβέλη και χαλαρώσω. Τις περισσότερες φορές αν είμαι τυχερή κοιμάται κανένα 3ωρο στο καρότσι ενω την σέρνει το κουφάρι μου μετά από την ολονυχτια που τα έχει δώσει όλα. Συνήθως την ώρα που λέω "αχ να κάτσει κι εμένα λίγο το κορμάκι μου το σαπιο να πιει έναν καφέ", λες κι έχει βάλει ραντάρ η πονηρή και ξυπνάει κλαίγοντας. Ο δε Γιωργαρας όταν βγαίνουμε βόλτες, θέλει να σκαρφαλώσει μέχρι και στους τοίχους... αν ακούσετε ποτέ μια ημιτρελη στον δρόμο που φωνάζει "Γιωργοοοο θα πέσεις", "ερχομαιιιι", " σε παρακαλώωωωω θα πάθω εγκεφαλικό μηηηη" αυτή είμαι εγώ που τσακώνομαι στους δρόμους με τον γιο μου. Στις παραπάνω photos ήθελε να βουτήξει στην λίμνη για να πιάσει τις χελώνες οπότε καταλαβαίνετε τι τράβηξα μέχρι να τον απομακρύνω...
Αν έχω βοήθεια μαζί μου τον ριμαδοκαφε θα τον πιω, οχι με την ησυχία μου μη φανταστείς... με σήκω πάνω κάτσε κάτω και γουλιά ανά δεκάλεπτο του Φρέντο καπουτσίνο που έχει γίνει ήδη σκέτο καπουτσίνο. Αν δεν έχω βοήθεια... μπουυυχαχα τρεχάτε ποδαράκια μου φύγαμε για το σπίτι, με μια φωνή να ουρλιάζει μέσα μου λέγοντας: "ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ"?!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved