Μαντώ Γαστεράτου: Με την νεογέννητη κόρη της αγκαλιά στο κρεβάτι

Η Μαντώ Γαστεράτου κρατά στην αγκαλιά την κορούλα της καθώς κοιμάται.

Μαντώ Γαστεράτου: Με την νεογέννητη κόρη της αγκαλιά στο κρεβάτι

Στο σπίτι με την νεογέννητη κόρη της και τον γιο της περνά τον Αύγουστο η Μαντώ Γαστεράτου.

Η παρουσιάστρια, γέννησε στις 8 Αυγούστου, είχε φροντίσει όμως να πάει με τον Γιώργαρο λίγες μέρες στην Κύθνο.

«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας, ήθελα να αφιερώσω χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον Γιωργαρο μου❤ Έτσι τον πήρα και πήγαμε στον νησάκι μας στην Κυθνο που αγαπώ πολύ! Αγαπησε τόσο πολύ κι εκείνος το νησί, που όταν μπήκαμε στο καράβι και του είπα ότι πάμε πίσω σπίτι μας, δεν ήθελε να φύγει... του υποσχεθηκα όμως πως θα επιστρέψουμε σύντομα! Ευτυχώς τον "πόνο μας" απαλυνε κάπως ο κουλοχέρης και το ποδοσφαιρακι που είχε το πλοίο...Περάσαμε φανταστικά», είχε γράψει η ίδια σε ποστ που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CfRP8VqLNoP

Oι πρώτες ημέρες με τη μπέμπα

Όσοι έχουν νεογέννητο μωρό κι ένα παιδί 2,5 ετών γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμα της καθημερινότητας. Γιατί μπορεί το μωρό να κοιμάται αρκετές ώρες, όμως ξυπνάει για φαγητό σε άσχετες ώρες, θέλει άλλαγμα, μπάνιο. Και την ίδια ώρα το μεγαλύτερο, διεκδικεί την προσοχή των γονιών, ειδικά της μαμάς, ζητάει να παίξει μαζί του να κάνουν πράγματα μαζί.

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν αποτελεί εξαίρεση. Προσπαθεί , όπως και άλλες μαμάδες που είναι στην ίδια θέση, να βρει μια ισορροπία ως μητέρα πλέον δύο παιδιών.

gasteratou-me-kori-agalia.jpg

Οι αναρτήσεις με τα παιδιά της

H παρουσιάστρια είναι ενεργή στα social media και δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες όχι μόνο του γιου της αλλά και της κόρης της.

Όπως για παράδειγμα αυτή που ανέβασε σε insta story και είναι μαζί αγκαλιά στο κρεβάτι. Η μπεμπούλα, φορά μόνο την πάνα και είναι ξαπλωμένη στο στήθος της μαμάς της.

mado-gasteratou-mpempa.JPG

Όσο εκείνη ασχολείται με τη μικρή ο Γιώργος παίζει με τα παιχνίδια του.

madogasteratou-gios.JPG

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved