Μαντώ Γαστεράτου: «Αν ήτανε η ζήλια ψώρα…» - Ο γιος της μπήκε στη φωλιά ύπνου της μπέμπας

Βρήκε ευκαιρία και ξάπλωσε στη φωλιά της αδελφούλας του.

Μαντώ Γαστεράτου: «Αν ήτανε η ζήλια ψώρα…» - Ο γιος της μπήκε στη φωλιά ύπνου της μπέμπας
Instagram @madogasteratou

Μετά τη γέννηση της κόρης της στις 8 Αυγούστου, η καθημερινότητα έχει γίνει πιο απαιτητική για τη Μαντώ Γαστεράτου.

Με δύο παιδιά, εκ των οποίων το έναμερικών ημερών, η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να μπει σε νέους ρυθμούς βρίσκοντας λίγο χρόνο παράλληλα και για τον εαυτό της.

Στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - με το χιούμορ και τη θετική διάθεση που τη χαρακτηρίζει- εκτός από την απέραντη ευτυχία που νιώθει με τα δυο της παιδιά, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις αντιδράσεις του γιου της.

Ο Γιώργαρος, όπως τον αποκαλεί, είναι ο μεγάλος αδελφός αλλά φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να χάσει τα …πρωτεία σε πολλά πράγματα.

Βέβαια έχει πάει την αδελφούλα του βόλτα, δείχνοντας ότι ναι, είναι μεγάλος και μπορεί να σπρώξει το καρότσι με το νεογέννητο μωρό.

gasteratou.jpg

Από την άλλη, όμως, θέλει και διεκδικεί την προσοχή της μαμάς του. Τις προάλλες λοιπόν κι ενώ η Μαντώ Γαστεράτου άλλαζε την πάνα στο μωρό, ο Γιώργος βρήκε την ευκαιρία να ξαπλώσει με την άνεσή του στη φωλιά ύπνου. Τι κι αν δεν τον χωρούσε, εκείνος βολεύτηκε μια χαρά.

"Πήγα να αλλάξω την μικρή και όταν γύρισα η φωλιά της ήταν κατειλημμένη...αν ήτανε η ζήλια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα...", σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

gasteratou-me-gio3.jpg

Αδελφική ζήλια

Τρεις κινήσεις που χρειάζεται να κάνουν οι γονείς για να αποδυναμώσουν την αδελφική αντιζηλία στην πρώτη βρεφική ηλικία

Επιβεβαιώστε το

Άσχετα με το πόσο δίκαια μοιράζετε το χρόνο σας και με το πόσο το μεγαλύτερο παιδί συμμετέχει σε ό, τι έχει σχέση με το νεογέννητο, κάποια στιγμή θα ευχηθεί να μην είχε αδερφό/ή. Θέλει τα πράγματα να γίνουν όπως πριν, οπότε μπορεί να αρχίσει να συμπεριφέρεται πιο μωρουδίστικα για να δει αν θα τραβήξει την προσοχή σας. Είναι πολύ πιθανό αυτή η συμπεριφορά να σας εκνευρίσει, αλλά μην το αποδοκιμάσετε. Θα ανταποκριθεί καλύτερα, εάν το επιβεβαιώσετε με χάδια και αγκαλιές.

Προσεκτική επίβλεψη

Υπάρχει πιθανότητα να νευριάσει και να γίνει σκληρό με το νεογέννητο, ακόμη και να το πληγώσει άθελά του. Για την καλύτερη ασφάλεια του μωρού μην αφήνετε το μεγαλύτερο παιδί μόνο μαζί του ούτε στιγμή.

Αποκλειστικότητα

Δείξτε κατανόηση στο θυμό που μπορεί να εκδηλώσει το μεγαλύτερο παιδί σας και διαχειριστείτε το με ψυχραιμία, ακόμη και όταν νιώθετε αναστατωμένοι. Στην πορεία θα ανακαλύψετε πως ήταν μια δύσκολη φάση που πέρασε.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved