Μαντώ Γαστεράτου: Tα αδερφάκια φοράνε ασορτί φορμάκια και ο Γιωργάκης λέει στο μωρό πόσο το αγαπάει

Η νέα τρομερή φωτογραφία που τράβηξε η Μαντώ Γαστεράτου τα παιδιά της.

Μαντώ Γαστεράτου: Tα αδερφάκια φοράνε ασορτί φορμάκια και ο Γιωργάκης λέει στο μωρό πόσο το αγαπάει

Στο σπίτι με την νεογέννητη κόρη της και τον γιο της περνά τον Αύγουστο η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια, γέννησε στις 8 Αυγούστου, είχε φροντίσει όμως να πάει με τον Γιώργαρο λίγες μέρες στην Κύθνο.

Η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε χιουμοριστικές αναρτήσεις. Πριν από μερικές ώρες μας έδειξε το ξενυχτισμένο πρόσωπό της, που είναι λογικό με ένα μικρό παιδί στο σπίτι και ένα νεογέννητο, οι μαύροι κύκλοι να έχουν την τιμητική τους.

mado-mavroi-kikloi.jpg

Η τρυφερή φωτογραφία με τα αδερφάκια

Η Μαντώ ωστόσο δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της, γιατί είναι μια ευτυχισμένη μαμά που ζει κάθε στιγμή της μητρότητας.

Με δύο παιδιά, η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να μπει σε νέους ρυθμούς βρίσκοντας λίγο χρόνο παράλληλα και για τον εαυτό της.

Στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - με τη θετική διάθεση που τη χαρακτηρίζει- εκτός από την απέραντη ευτυχία που νιώθει με τα δυο της παιδιά, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις αντιδράσεις του γιου της.

Εντυπωσιακή ήταν και η ανάρτηση που έκανε με τα αγαπημένα αδερφάκια, που όπως είναι λογικό υπάρχουν στιγμές και τρυφερότητας, κα σκανταλιάς. Μάλιστα, η γλυκιά μαμα λιώνει που φοράνε τα ίδια φορμάκια τα παιδιά της και δεν σταματάει να τα καμαρώνει και να τα χαίρεται.

https://www.instagram.com/p/ChuHnJirJe4
mado-idia-rouxa.jpg

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved